Loading...
Novosti

U AUTOBUSU SCOTTA WEILANDA JE NAVODNO PRONAĐEN KOKAIN, UHIĆEN JE BASIST

U AUTOBUSU SCOTTA WEILANDA JE NAVODNO PRONAĐEN KOKAIN, UHIĆEN JE BASIST

scott weiland fb

Jučer se prolomila vijest kako je legendarni pjevač Scott Weiland preminuo u svom autobusu tijekom turneje u Minnesoti. Još vijek nije poznato mnogo detalja o njegovoj smrti, no Rolling Stone je objavio kako je pronađena mala količina kokaina u Weilandovoj spavaonici u autobusu, nakon što je istu pretražila policija.

Prema CBS Minnesota, policija je zatražila pretraživanje autobusa kako bi se prikupili dokazi povezani sa smrću nekadašnjeg Stone Temple Pilots i Velvet Revolver pjevača. Supstanca pronađena u spavaonici Scotta Weilanda pozitivna je na test na kokain. Ista je supstanca pronađena i u spavaonici basista Tommyja Blacka koji je potom uhićen i zadržan u policijskoj postaji u Bloomingtonu u Minnesoti zbog posjedovanja zabranjenih supstanci.

Weiland j eu trenutku smrti bio na turneji sa svojim solo projektom, Scott Weiland and the Wildabouts. Pronašao ga je njegov osobni menadžer, a prije vremena izlaska na binu policija je proglasila pjevačevu smrt. Ranije ove godine, Wildabouts gitarist Jeremy Brown preminuo je netom prije objavljvanja bendovog novog albuma „Blaster“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *