Loading...
Najave

TWILIGHT HALLOWEEN 31.10. U BOOGALOOU NA DVA FLORA

TWILIGHT HALLOWEEN 31.10. U BOOGALOOU NA DVA FLORA

twilight-halloween-2016

TWILIGHT HALLOWEEN PARTY NA DVA FLOORA PONOVO U ZAGREBAČKOM BOOGALLO CLUBU U PONEDELJAK 31. LISTOPADA UZ KONCERT  PHANTASMAGORIJE I KEIN ENGEL, NASTUP PLESNE GRUPE WALDE, MODNE REVIJE „VJEŠTICE“, FIRE SHOW, DJEVE TOMI PHANTASME, KNEŽE I DAVORA VE.

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih i njavećih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party, će se i ove godine održati na sam dan „Noći vještica“ tj Samhain, (originalan naziv tog blagdana) u ponedeljak 31. listopada u zagrebačkom ponovootvrenom Boogallo Clubu i to na dva floora.

Twilight Halloween je po svojoj „spooky“ scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima, a vjerojatno i šire. Pored prigodnog ukašavanja kluba su posjetitelji oni koji svojom kostimografijom doprinose poseban ugođaj Halloween partija po ćemu je Twilight Halloween definitivno jedan od najzanimljivijih.

Pored „spooky“ uređenja i otkačene ekipe će se na na dva floora održat pregršt zanimljivih događaja. Na velikom flooru će se održati modna revija „Vještice“ u realizaciji Aranea Art studija. Samhain, što u doslovnom prijevodu znači ‘kraj ljeta“ za vješticu predstavlja novu godinu i jedna je od četiri najveće vještičje svetkovine. Samhain predviđa zimu i govori da dolazi vrijeme kad će se bilje i hrana početi sušiti, odnosno da je žetvama kraj. Ako što ostane na polju, ti se plodovi ne smiju dirati, već se ostavljaju duhovima prirode.To je vrijeme kada duše napuštaju ovaj svijet i reinkarniraju se. U čast dočeka vještičje nove godine, ćetiri vješte žene svečano su obukle nekoliko također vještih žena s područja likovne i plesne umjetnosti, novinarstva i poduzetništva koje će zajedno s vama proslaviti najmagičniju noć u godini.

Zatim slijedi dance & fire performance pod nazivom „Hecate“ koji će izvest zagrebačka plesna grupa Walde koja će kroz tribal fusion plesni izričaj odati počast Božici praga, granica i raskrižja – trostrukoj Bozici Hecate.

Slijedi koncert poznatih zagrebačkih darkera, grupe Phantasmagoria koji su za ovu prigodu pripremili poseban glazbeno scenski program, a nakon njih će na pozornicu izaći odličan Rammstein tribute band Kein Engel koji će odsvirati presjek Rammstein hitova. U pauzama će pole dance studio Studio I izvodit točke iz performancea „Mental“, a tu će bit i Devil’s fire show. Predstava Mental plesnog studia ”I” objedinjuje pole dance, chair dance, jazz dance, suvremeni i klasični balet. Naslov ”Mental” (engl. ( adj ) mental, intellectual , rational , noetic , moral , psychic , psychical , psychogenic , psychological) sugerira nešto drugačije i „pomaknuto”, drugačiji način razmišljanja. Ponekad ljude koji razmišljaju drugačije nazivaju ludima, a ponekad kreativcima i genijalcima. Da li su ludi ili kreativni, ostavljamo na sud publici.

Za glazbu će biti zaduženi Tomi Phantasma i Davor VE koji će vrtit mračne hitove od 80’s-a pa do danas, tj grupe poput Dead Can Dance, The Cure, Depeche Mode, Sisters Of Mercy, Paradise Lost, The Daned, Ramones, EKV, Bauhaus, Joy Division, David Bowie, Mizar, Laibach, The Cult, Heroes Del Silencio, Editors, Placebo, Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Clan Of Xymox, Diva Destruction, Mortiis, Misfits, White Lies, Type O Negative, The Cramps, Mortiis, Siouxsie & The Banshees, London After Midnight, Nick Cave, Killing Joke, Pixies, Moonspell, Cradle Of Filth, Billy Idol, Simple Minds, The 69 Eyes, Him, Dead Kennedys,Covenant, Front 242, Interpol,……

Na malom flooru će DJ Kneža u svom Alter Rock Partyju uz video projekcije za vas puštati sve najbolje od alter rocka 90-ih/2000-ih, poput: Alice In Chains, Foo Fighters, Faith No More, Audioslave, Soundgarden, Pixies, Stone Temple Pilots, The Offspring, Blink 182, Green Day, NOFX, Bloodhound Gang, Queens Of The Stone Age, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden, R.E.M., U2, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Jet, Red Hot Chili Peppers, Eagles Of Death Metal, Republica, Korn, Limp Bizkit, System Of A Down, Danzig, Rammstein, Rob Zombie, Papa Roach, Rage Against The Machine, Nine Inch Nails, Clutch, The Black Keys, Kyuss, Monster Magnet, Muse…dok će za vrijeme Kain Engela dj pult preuzet Tomi Phantasma i vrtit 80’s i dark hitove za sve one koji su im Rammstein prežestoki.

Pored toga će oni koji se nisu stigli maskirat moć dobiti besplatno šminkanje tj facepainting koje će raditi zagrebačka poznata facepainterica, dizajnerica nakita i slikarica Andreja Krušelj, a svi koji će to željeti mogu priložiti svoju donaciju u sklpu akcije „Women 4 women“ u spomen svim ženama koje su bile mučene, zlostavljane i ubijene kroz mračna razdoblja povijesti bilo zbog lažnih optužbi ili zato što su drukčije. Sa akcijom se trudimo probuditi svijest o potrebi za pomoć onima koji su u današnje doba suočeni s nasiljem, te u suradnji sa Autonomnom Ženskom Kućom Zagreb na partyju možete ostaviti dobrovoljni prilog te od volonterki AŽKZ saznati na koje sve načine možete pomoći.

Program će započeti u 21 sat i trajati će do 5 sati ujutro, a cijena ulaznice iznosi 30 kn u pretprodaji, te 35 kn na ulazu.

Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Piercing & Tatto Studio Octopus – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *