Loading...
Novosti

TUOMAS HOLOPAINEN – SVE ŠTO TREBATE ZNATI O „THE LIFE AND TIMES OF SCROOGE“; OBJAVLJEN VIDEO INTERVJU

TuomasHolopainen-TheLifeAndTimesOfScroogeOstalo je još tjedan dana do izlaska solo debija „The Life And Times Of Scrooge“ TUOMASA HOLOPAINENA. NIGHTWISH klavijaturist i glavni skladatelj proveo je veći dio 2013. pišući i producirajući svoj album koji će izaći 11. travnja.

Sada je objavljen video intervju u kojem TUOMAS daje više detalja o svom prvom glazbenom pokušaju u ulozi solo izvođača. Intervju je dostpan na Nuclear Blast YouTube kanalu, pogledajte u nastavku.

Više o „The Life And Times of Scrooge“:
Trailer #1: http://youtu.be/7OCA96KBM3E
Trailer #2: http://youtu.be/DAi903SiJ-Y
Trailer #3: http://youtu.be/Qm-lXHTw0DM
Trailer #4: http://youtu.be/5VKgkFGSoEY

Album će se bazirati na grafičkoj noveli „The Life And Times Of Scrooge McDuck“ koju je napisao i ilustrirao Don Rosa.

TUOMAS HOLOPAINEN je objavio i svoj debi solo singl „A Lifetime Of Adventure“ sa svog vrlo očekivanog nadolazećeg albuma „The Life And Times Of Scrooge“. Vokale na „A Lifetime Of Adventure“ je otpjevala finska pjevačica Johanna Kurkela. Gitare je odsvirao finski jazz glazbenik Mikko Iivanainen, čija supruga Johanna je otpjevala back vokale.

Singl je dostupan kao CD, vinil u boji i digitalno!
Naručite singl ovdje: http://bit.ly/1kYuvQh
Ili putem iTunes ovdje: http://georiot.co/TuomasLivetime

Video je režirao Ville Lipiäinen i uključuje fotografije Mike Jussile koji je fotografirao Tuomasa Holopainena i Don Rosu u studiju.

Možete ga pogledati ovdje: http://youtu.be/JWwSVOo5K_k

TUOMAS komentira:
„Redatelj, Ville Lipiäinen, i ja prošli smo kroz neke opcije kako pristupiti videu i brzo smo se složili snimiti neku vrstu ‘making of’ spota za pjesmu.
Ideja da se netko obuče kao Scrooge McDuck, i onda da ga snimimo kako iskapa zlato i jaše na emuu u australskoj pustinji činila se otrcano.
Ville nas je onda pratio u londonski Angel Studios te potom u Petrax Studios kako bi snimili neke dijelove orkestra, vokala, gitara i pijana.
Heroj videa je sam Don Rosa. Njegova prisutnost i izrazi lica uvijek mi stave osmjeh na lice. Nadam se da ćete u ovoj avanturi uživati barem koliko smo mi!“

„A Lifetime of Adventure“ dolazi sa nadolazećeg solo debija „The Life And Times Of Scrooge“ koji će izaći 11. travnja 2014. za Nuclear Blast.

Omot albuma i za singl, i za album napravio je Don Rosa, ilustrator Disneyeava lika patka.

Popis pjesama na albumu će biti:

01. Glasgow 1877
02. Into The West
03. Duel & Cloudscapes
04. Dreamtime
05. Cold Heart Of The Klondike
06. The Last Sled
07. Goodbye, Papa
08. To Be Rich
09. A Lifetime Of Adventure
10. Go Slowly Now, Sands Of Time

Bonus:
11. A Lifetime Of Adventure (alternative version)

Svoj primjerak „The Life And Times Of Scrooge“  možete prednaručiti na sljedećoj adresi: http://smarturl.it/HOLOPAINEN-SCROOGE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *