Loading...
Novosti

TUOMAS HOLOPAINEN OBJAVIO SPOT ZA “A LIFETIME OF ADVENTURE”

tuomas1Nightwishev mastermind Tuomas Holopainen je dana, 7. veljače, objavio singl A Lifetime of Adventure, a nedavno je objavljen i spot za singl koji možete pogledati ispod teksta. Singl možete naručiti ovdje ili preko iTunesa.
Spot je režirao Ville Lipiäinen, a uključuje i fotografije Mike Jussile na kojima su Tuomas Holopainen i Don Rosa u studiju.

Tuomas je izjavio sljedeće:
Redatelj Ville Lipiäinen i ja smo razmotrili nekoliko opcija kako pristupiti video i složili se da ćemo napraviti nešto poput ‘making of’ spot za ovu pjesmu. Pomisao da nekoga obučemo u Scroogea McDucka i snimati ga kako kopa zlato i jaše emua australijskom pustinju bila je otrcana. Ville ja tada došao za nama u londonski Angel Studios i Petrax Studios kako bi snimio probe s orkestrom, vokalima, gitarom i klavirom. Junak spota je Don Rosa glavom i bradom. Njegova prisutnost i izrazi lica mi uvijek izmame veliki osmijeh preko lica. Nadam se da ćete uživati u ovoj avanturi koliko i mi!

The Life and Times of Scrooge izlazi 11. travnja 2014. za Nuclear Blast. Naslovnicu albuma je oslikao Don Rosa, Disneyev ilustrator.

Pjesma ‘A Lifetime of Adventure’ koju je otpjevala Johanna Kurkela je već izašla preko aplikacije Nightwish FanPOD 23. siječnja 2014., dva tjedna prije svoje svjetske premijere.

Svoj primjerak albuma The Life and Times of Scrooge naručite na ovoj adresi.

www.tuomas-holopainen.com
www.facebook.com/tuomas.l.j.holopainen
www.nuclearblast.de/tuomas-holopainen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *