Loading...
NajaveNovosti

TUOMAS HOLOPAINEN: DOSTUPAN I DRUGI TRAILER ALBUMA “THE LIFE AND TIMES OF SCROOGE”

TuomasHolopainen-TheLifeAndTimesOfScroogeTuomas Holopainen – klavijaturist i glavni skladatelj grupe NIGHTWISH proveo je veći dio 2013. godine pišući i producirajući svoj solo album naziva ”The Life And Times Of Scrooge”. Izaći će 11. travnja.

Danas je objavljen drugi trailer albuma u kojem Tuomas govori o početnoj ideji albuma.
Kliknite ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=DAi903SiJ-Y

Prvi trailer pogledajte ovdje.

Album će se bazirati na grafičkoj noveli naziva ”The Life And Times Of Scrooge McDuck”  koju je naisao i ilustrirao Don Rosa.

TUOMAS HOLOPAINEN je upravo objavo svoj debi solo singl ‘A Lifetime of Adventure’ sa svog dugo očekivanog nadolazećeg albuma ”The Life and Times of Scrooge”. Vokale je na ”A Lifetime of Adventure” otpjevala finska pjevačica Johanna Kurkela. Gitare je odsvirao finski jazz glazbenik Mikko Iivanainen čija je supruga Johanna otpjevala back vokale.

Singl je dostupan na CD-u, vinilu u boji i u digitalnom formatu:

Naručite singl ovdje: http://bit.ly/1kYuvQh
Ili putem iTunes ovdje: http://georiot.co/TuomasLivetime

Video je režirao Ville Lipiäinen i uključuje fotografije Tuomasa Holopainena i Don Rosa u studiju koje je snimio Mika Jussila. Pogledatje ovdje: http://youtu.be/JWwSVOo5K_k

TUOMAS komentira:
”Redatelj, Ville Lipiäinen i ja smo prošli kroz sve opcije kako pristupiti videu i brzo smo se složili da je snimanje neke vrste ‘making of’ – clip pjesme. Ideja da se netko obuče kao Scrooge McDuck, i da ga snimimo kako iskapa zlato i jaše na emu u australskoj pustinji činila se otrcanom.
Ville nas je tada pratio u londonski Angel Studios i kasnije u Petrax Studios kako bi snimio orkestar, vokal, gitare i snimanje pijana.
Heroj videa je sam Don Rosa. Njegova prisutnost i izrazi lica uvijek mi razvuku širok osmijeh na licu. Nadam se da ćete uživati u ovoj pustolovini onoliko koliko smo mi uživali!”

‘A Lifetime of Adventure’ doalzi sa nadolazećeg debi albuma »The Life And Times Of Scrooge« koji će izaći 11. travnja 2014. za Nuclear Blast. Omote za singl i album ilustrirao je Don Rosa, ilustrator Disneyevog lika patka.

Popis pjesama na albumu:
01. Glasgow 1877
02. Into The West
03. Duel & Cloudscapes
04. Dreamtime
05. Cold Heart Of The Klondike
06. The Last Sled
07. Goodbye, Papa
08. To Be Rich
09. A Lifetime Of Adventure
10. Go Slowly Now, Sands Of Time

Bonus:
11. A Lifetime Of Adventure (alternative version) 

Možete naručiti svoj primjerak »The Life And Times Of Scrooge« na sljedećoj adresi:
http://smarturl.it/HOLOPAINEN-SCROOGE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *