Loading...
Novosti

TREMONTI – VIDEO S RIJEČIMA ZA AKTUALNI SINGL „TRUST“ S ALBUMA „A DYING MACHINE“

Rockeri Tremonti su upravo objavili video s riječima za drugi singl „Trust“ s albuma „A Dying Machine“ objavljenog za Napalm Records. Video je dostupan ovdje: https://youtu.be/qi-yR4T2ytI i donosi snimke s bendove nedavne europske turneje, uključujući i nastupe na Graspop kao i ulogu predgrupe Iron Maidenu.

„A Dying Machine“ je objavljen 8. lipnja i može se kupiti ovdje: http://smarturl.it/ADyingMachine. Bend se trenutno nalazi na tureniji u SAD-u, a najavljena je i zimska europska turneja. Sve informacije o turneji i ulaznicama su dostupne ovdje: https://www.marktremonti.com/#shows.

„A Dying Machine“ je prvi konceptualni album u karijeri Marka Tremontija, a glazbu je inspirirala priča koja do Marka došla na zadnjoj Alter Bridge turneji. Priča se odvija na prijelazu u sljedeće stoljeće gdje ljudi i tvornički proizvedena bića koja se zovu „posude“ pokušavaju živjeti u suživotu. Novela „A Dying Machine“ koju su napisali Mark Tremoni i John Shirley u procesu je dostave fanovima koji su je prednaručili. Ova je knjiga prvi uradak iz domene fikcije za Tremontija što je ujedno i novi doseg u njegovoj karijeri. Knjiga je dobila pozitivne recenzije od fanova, a knjiga je za narudžbu dostupna na: http://www.marktremonti.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *