Loading...
NajaveNovosti

TKO IDE NA VALHALLU?

TKO IDE NA VALHALLU?

Valhalla - 16.01.2015. - plakatNovo izdanje popularnog heavy metal partya VALHALLA održat će se 16.01.2015. u zagrebačkom klubu Močvara.
Na ovoj će Valhalli uživati i dvoje sretnih dobitnika koje smo izvukli u našoj nagradnoj igri. To su:
STIPE VIDAK
MILJENKO RUMIN

METALSTEEL (Heavy Metal, Slovenija)
https://www.facebook.com/metalsteel

Još kao djeca, prije desetljeće i pol, Metalsteel su počeli odrastati uz svoju viziju heavy matala. Danas su vodeća slovenska heavy metal institucija s vlastitim identitetom, koji u sebi združuje surovu agresiju i melodične aranžmane. Rezultat toga je bombastičan heavy metal s progresivnim elementima, koji su do sada ovjekovječili na svojih pet albuma, a možda najkompletnije i oštro na ovogodišnjem albumu „This Is Your Revelation“. Na novome albumu imali su prilike surađivati sa svjetski poznatim finskim producentom Mikom Jussilom (Nightwish, Stratovarius, Children Of Bodom, Amorphis, Lordi, Apocalyptica), a album su članovi benda snimali odjednom, čime se mogu pohvaliti samo rijetki glazbenici. Bend povremeno surađuje i s američkim pjevačem Jamesom Riverom (Helstar, Malice, Seven Witches, Distant Thunder, Malice) s kojim svake godine idu na europsku turneju. Dopustite da vam Metalsteel pokaže da i mlađa generacija zna kako se radi istinski i iskren heavy metal!
Pozivnica

STEELHAMMER (Heavy Metal cover band, Pula)
https://www.facebook.com/Steelhammercro

SteelHammer je sastav iz Pule koji je započeo s radom na ljeto 2014. godine. Bend je nastao kao posljedica želje za sviranjem heavy metal glazbe iz 80ih godina. Svirali su na mnogim motorijadama te u klubovima u Puli. Njihov repertoar se sastoji od hitova heavy metal bendova kao što su Accept, Angel Witch, Black Sabbath, Deep Purple, Dio, Iron Maiden, Judas Priest, Metal Church, Scorpions, Saxon i mnogih drugih. Cilj benda je svirati pjesme gore navedenih bendova koje heavy metal cover bendovi sviraju vrlo rijetko ili ih nikada ne izvode. SteelHammer vas pozivaju na Valhallu da zajedno ožive duh 80’s heavy metala!

VOLTAGE (Stoner/Heavy Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/VoltageZG

Mladi stoner/heavy metal bend iz Zagreba osnovan je 2012. godine. Ovaj peteročlani bend stvara autorsku glazbu s izričajem na engleskom jeziku. Njihovi glazbeni utjecaji kreću se u sferi stranog hard rocka, blues rocka, stoner rocka te heavy i groove metala. Uzori su im bendovi kao što su Black Sabbath, Russian Circles i Down. Na ovom koncertu bend će promovirati svoj album prvijenac. Nikako nemojte propustiti njihov nastup u Močvari na Valhalli!
Pozivnica

AZTEC (Heavy Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/pages/Aztec/1448202968747381

Aztec je zagrebački hard rock/heavy metal bend nastao početkom 2013. Tijekom prvih nastupa, svirajući obrade svojih glazbenih uzora u poznatim zagrebačkim rock klubovima pokazali su nabrijanost i energičnost na stageu i van njega. Uzori su im: Iron maiden, Scorpions, Metallica, Dream theatar, Native american music… U zadnje vrijeme s entuzijazmom pišu autorske stvari te su objavili i svoj prvi single – Aztec Nation. To je pjesma progresivnog duha u trajanju od 11 minuta socijalne tematike u kojoj su korštene pan flaute ( jedno od prepoznatljivih obilježja benda). Njihova nova pjesma (Weekend monsters), koju ćete imati priliku premijerno čuti u Močvari, nešto je kraća i naglasiti će ne samo žestinu benda, nego i njihovo heavy metal naslijeđe. Aztec vas poziva na Valhallu u Močvaru!

CROATIAN BATTALION (Sabaton fan club)
https://www.facebook.com/CroatianBattalion

Okupljanje službenog hrvatskog Sabaton fan kluba povodom promocije novog albuma Heroes te 6. rođendana fan kluba! Sabaton fan klub osnovan je početkom 2009. godine s ciljem okupljanja i ujedinjenja svih hrvatskih fanova Sabatona, benda kojega ste imali prilike vidjeti u Hrvatskoj 2007., 2009., 2010. te 2013. godine. Pozivamo sve fanove benda da dođu na ovo okupljanje. Vidimo se na Valhalli u Močvari!

Za sve ljude žedne teškog i melodičnog zvuka pripremamo metal mix na kojem ćete moći čuti junake heavy i power metala kao što su DIO, Judas Priest, Helloween, Blind Guardian, Iron Maiden, Manowar, Metallica, Saxon, Black Sabbath, Accept, Hammerfall, Stratovarius, Lost Horizon, Edguy, Running Wild, Megadeth, Iced Earth, Rhapsody Of Fire, Hell, Sabaton, Powerwolf, Wisdom, Grave Digger, DragonForce, Gamma Ray, Avantasia, Alestorm, Sonata Arctica, Gloryhammer, Majesty, Grim Reaper, Primal Fear, Kamelot, Rage, Rainbow, W.A.S.P. te ostale dobre zvukove brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala.

Dođite, uživajte, pjevajte i zabavljajte se te sudjelujte u stvaranju magične metal atmosfere!

U sklopu Valhalle održat će se promocija novog, 7. studijskog albuma švedskih power metalaca Sabaton – Heroes, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

SATNICA:
20:30 – Sabaton-Heroes promocija albuma
21:30 – Aztec
22:15 – Voltage
23:15 – Metalsteel
00:15 – Steelhammer
02:00 – heavy metal party by DJ Lawless & DJ Kneža

Vidimo se na Valhalli!

FB EVENT

Valhalla info e-mail – valhallacroatia@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *