Loading...
NajaveNovosti

TKO ĆE SLAVITI NOVU GODINU U VINTAGE INDUSTRIAL BARU UZ PSIHOMODO POP? IZVUKLI SMO DOBITNIKE!

TKO ĆE SLAVITI NOVU GODINU U VINTAGE INDUSTRIAL BARU UZ PSIHOMODO POP? IZVUKLI SMO DOBITNIKE!PsihomodoPop-02
Za doček Nove godine Psihomodo pop održat će koncert u Vintage Industrial Baru!

Psihomodo Pop, najmladenačkija rock gospoda, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom svoju slavljeničku godinu u Vintage Industrial Baru.
Cijena ulaznice za kartu koja će vas odvesti u 2015. godinu u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan/noć dočeka 120 kn. Broj ulaznica je ograničen. Napominjemo da će alkoholna pića biti na promo cijeni cijelu noć, a radno vrijeme kluba je do 6 ujutro.

NAGRADNA IGRA!
Očito su vam Psihiću u Vintageu primamljiva ponuda za doček 2015. pa ste nam poslali dosta mailova. Nasumično smo odabrali dva dobitnika koji će svoj + jedan, povesti u Vintage Industrial Bar 31.12.2014. te uz rock’n’roll dočekati Novu Godinu.

Izvučeni dobitnici, točnije dobitnice na 2 x 2 su:
Mirela Šojić + 1
Maja Pavičić + 1

Nagrađenima od srca čestitamo i želimo najbolji provod do sada! (Detalje će nagrađene dobiti mailom)

Psihomodo Pop iza sebe ostavljaju iznimno uspješnu godinu koja je zasigurno obilježila jedan dio njihove karijere; u 2014.-oj proslavili su 30. rođendan, rasprodali Dom sportova, a sa samih vrhova na ljestvicama top singlova vrpoljile su se njihove pjesme ”Donna”, ”Bejbe” i ”Zločest kao pas”.

U novogodišnjoj noći Psihomodo Pop će na koncertu u Vintage Industrial Baru odsvirati presjek cijele karijere koja uključuje i hitove te evergreenove “Ramona”, ”Frida”, ”Ja volim samo sebe”….
Kada Psihomodo Pop završe koncert glazbenu štafetu preuzima rezident kluba Frajman koji će vas provozati, rasplesati, razdevetati, raskukuljiti i razmumuljiti uz najbolju rock, pop, indie, alternative, domaću i stranu glazbu.

Nadamo se da se vidimo, a i ako se ne vidimo želimo Vam Sretnu i veselu 2015. godinu!

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/416422305172560/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *