Loading...
Novosti

THEOPHILIUS LONDON NA ROKAJ FESTU

Američki hip hop izvođač rođen na Trinidadu i odrastao u Brooklyinu, Theophilus London, novo je ime na line up-u ovogodišnjeg Rokaj festa!

Glazbeno ime koje prati ogroman hype u posljednjih godinu dana, s nastupima na Cannes Film festivalu, Montreal Jazz festu i SXSW, te zajedničkom američkom turnejom sa Sleigh Bells, miksa u svojoj glazbi cijelu paletu utjecaja koja uključuje hip hop, funk, elektroniku, jazz, post punk i soul.  Ovaj prvi i ekskluzivni nastup u regiji dovodi ga na Rokaj na turneji kojom promovira izvrstan prošlogodišnji album “Timez are weird these days”. Na studijskim snimkama Theophilus je do sada surađivao s TV On the radio, Tegan and Sara i Solange Knowles.

Trenutni line up Rokaj Festa, uz Theophilus Londona uključuje i prije objavljene TBF, Slayer, Mastodon, Lagwagon, Enter Shikari, Gojiru, S.A.R.S., Pips,Chips&Videoclips, Pase, Ninu Romić, Roots Manuvu i General Wooa, a još izvođača, uključujući i nove inozemne headlinere, organizatori će objaviti već slijedeći tjedan.

Aktualna cijena festivalske ulaznice je 190 kn i vrijedi do četvrtka, 23. veljače.

Od petka 24.02. pa do 31.05. dvodnevna festivalska ulaznica iznositi će 230 kn, a u posljednjem tjednu uoči festivala, dakle od 01.06. do 07.06. cijena će biti 260 kn.

Prvi val izrazito limitiranih jednodnevnih ulaznica pojaviti će se u prodaji 09.03., i dostupan će biti svega 2 tjedna. Cijenu takvih ulaznica kao i ostali info bit će poznat krajem ovog mjeseca.

PRODAJNA MJESTA

ZAGREB:

Rockmark, Berislavićeva 13

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Aquarius CD Shop, Maksimirska 16

Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Dallas Music Shop, Teslina 16

Dirty old shop, Tratinska 22

Tvornica Kulture, Šubićeva 2

RIJEKA, SPLIT I ZADAR:

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

Dallas Music Shop Split, Narodni trg 14

Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2

Dallas Music Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4

Te sva Eventimova prodajna mjesta diljem Hrvatske i inozemstva, kao i www.eventim.hr.

www.rokajfest.com

www.facebook.com/rokajfest

www.twitter.com/rokajfest

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *