Loading...
Novosti

“THE WALL” – U SPLITU ĆE BITI POSTAVLJENA IMITACIJA ZIDA NA KOJU SE PROLAZNICI MOGU POTPISATI!

waters-thewall-liveSVATKO MOŽE DOPRINJETI „THE WALL“ SPEKTAKLU – U SPLITU ĆE BITI POSTAVLJENA IMITACIJA ZIDA NA KOJU SE PROLAZNICI MOGU POTPISATI!

Na splitskom Trgu Gaje Bulata će, povodom koncerta Rogera Watersa, biti izložena imitacija zida. Imitacija zida namijenjena je potpisivanju obožavatelja Rogera Watersa i legendarnih Pink Floyda. „Zid“ će biti postavljen sve do dana koncerta. Na dan koncerta će biti prebačen na stadion Poljud te na taj način svatko svojim potpisom doprinosi ovom velikom ljetnom događaju. Pozivaju se svi obožavatelji i prolaznici da ostave svoju poruku, potpis ili crtež te na taj način uveličaju koncertni spektakl.
Koncert će se održati 23.7.2013. na stadionu Poljud.
Za velike “open air” stadionske koncerte, Roger Waters, suosnivač i glavni autor fenomenalnih Pink Floyda, redizajnirao je izvornu The Wall izvedbu, te je djelo podignuo na viši nivo kako bi postigao ultimativni stadionski događaj. Cilj mu je bio približiti The Wall iskustvo još bliže fanovima gdje god sjedili. Za stadionske izvedbe, Roger Waters kaže: “Izvanredno mi je drago što ću još jednom izvoditi The Wall u Europi. Bit će to jako zabavno za sve nas. Preradio sam show za izvedbu na velikim stadionima. Stvarno je dobro. Još više pokreta, čak je aktivnije, privlačnije, dramatičnije i uzbudljivije od nastupa u arenama. Morao sam razmisliti o cijeloj priči sa stadionima. Ovakav veliki stadionski show nije mogao biti realiziran prije 40 godina. Nismo mogli ispuniti prostor na način da bude emocionalno, glazbeno i scenski zadovoljavajući. Tehnologija se promijenila. Sada možemo.”
Audio vizualno remek djelo otuđenja i transformacije bit će u cijelosti izvedeno uključujući prateći bend u punom sastavu,te umjetničku produkciju. The Wall je jedan od najprodavanijih i najutjecajnijih albuma u rock povijesti iz kojeg je svakako najpoznatiji singl ‘Another Brick in the Wall’, a po kojemu je i Allan Parker snimio film s Bobom Geldofom u glavnoj ulozi.
Hrvatska ima veliku čast i priliku za vidjeti ovakav spektakl po drugi puta – 23.7.2013. na Poljudu u Splitu! Ukoliko netko nije uspio vidjeti remek djelo Rogera Watersa – ovo je prilika koja se ne propušta. Oni koju su vidjeli – znaju da će doći po još.
Budite i vi dio rekorda! Ovogodišnja turneja rušit će vlastite rekorde postavljene tokom protekle 3 godine.
Ulaznice su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi moguće je naći i popis svih prodajnih mjesta). Podijeljene su u nekoliko kategorija:

VIP LOŽE – 500 kuna
FAN PIT– 300 kuna
TRAVNJAK– 280 kuna
SJEDENJE 1 – sektori D, E, P, R – 320 kuna
SJEDENJE 2 – sektori F, G, N, O – 260 kuna
SJEDENJE 3 – sektori H, M – 180 kuna
SJEDENJE 4 – sektori I J, K, L – 100 kuna

“The Wall uživo je bez mane. Svatko ga mora vidjeti za vrijeme svog života.” – Philadelphia Inquirer
“Djelo odjekuje još snažnije nego prije. ” – The Independent
“The Wall je trijumf ambicije… vrhunac postignuća u rocku.” – The Times, London
“Nemoguće je biti neimpresioniran ovom izvedbom s doživljajem za sva osjetila ” – The Guardian

Prijevoz je organiziran preko www.svikoncerti.eu. Detalje pogledajte u sljedećem linku: http://www.svikoncerti.eu/koncerti/hrvatska/roger-waters-split.html.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *