Loading...
Novosti

THE ROLLING STONES OBJAVILI AKUSTIČNU VERZIJU DOBRO ZNANE PJESME ‘WILD HORSES’

THE ROLLING STONES OBJAVILI AKUSTIČNU VERZIJU DOBRO ZNANE PJESME ‘WILD HORSES’

TheRollingStones

Grupa The Rolling Stones objavila je akustičnu verziju dobro znane pjesme ‘Wild Horses’ u sklopu reizdanja ‘Sticky Fingers’.

Popularna i obožavana balada nalazi se na LP-u iz 1971., koji će biti reizdan krajem travnja u deluxe i super-deluxe izdanju sa neobjavljenim bonus pjesmama. Kako zvuči  drugačija verzija ‘Wild Horses’ poslušajte ovdje: https://youtu.be/SQTHB4jM-KQ

Stari rokeri otkrili su da razmatraju ideju sviranja cijelog albuma u nadolazećoj turneji po sjevernoj Americi. Sadrži i najdraže pjesme fanova poput ‘Brown Sugar’ i ‘Dead Flowers’ kao i  ‘You Gotta Move’ koja nije svirana uživo od 1976.

Mick Jagger izrazio je zabrinutost, da izvođenje cijelog albuma možda neće odgovarati stadionskoj turneji:  „Zbilja je odličan album, ali ima mnogo laganih pjesama. Normalno na koncertu odsviramo dvije ili tri balade. ‘Sticky Fingers’ ima pet laganih pjesama. Zabrinut sam da bi to mogao biti problem na stadionima. Možda kad bi svirali neki bi rekli ovo je super, a opet možda bi obožavatelji postali nemirni pa bi navalili na alkohol.“

Nadolazeće koncerte The Rolling Stones raditi će bez saksofoniste Boobya Keysa koji je umro u prosincu u 70. godini. Keys se posebno istaknuo na albumu ‘Sticky Fingers’.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *