Loading...
NajaveNovosti

THE FRAJLE RASPRODALE LISINSKI ALI ZA HUMANITARAN ANGAŽMAN NIKAD NIJE KASNO!

THE FRAJLE RASPRODALE LISINSKI ALI ZA HUMANITARAN ANGAŽMAN NIKAD NIJE KASNO!THE FRAJLE
HUMANITARNI KONCERT THE FRAJLE U LISINSKOM JE RASPRODAN – no ..uključite se u akciju Udruge “SVE ZA NJU” kupnjom CD-a “Meni trebaš ti”…

Već je prošlo gotovo dva tjedna kako su rasprodane sve ulaznica za koncert večeras 19.11. u 20 sati u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. The Frajle, odnosno četiri dame – Marija, Nataša, Jelena i Nevena – nisu mogle odoljeti pozivu da pomognu humanitarnu akciju udruge “SVE za NJU”, a rezultati prodaje koncertnih ulaznice oduševili su sve.

Ukoliko imate veliko srce, volite glazbu The Frajli i želite se pridružiti humanitarnim aktivnostima vezanim uz udrugu “SVE za NJU” tada za Vas još nije kasno. Podsjećamo na činjenicu da isključivo u dm-ovim prodavaonicama možete pronaći CD The Frajli “Meni trebaš ti”. Kupnjom CD-a osobno donirate 20 kuna i pomažete rad udruge “SVE za NJU.”
Ova hvale vrijedna akcija traje do kraja godine.
The Frajle su se cijeloj akciji pridružile na najbolji mogući način – kroz glazbu – vodeći Vas u svoj šaren, pozitivan i radostan svijet! Pridružite nam se i Vi, kupnjom CD-a na kojem se nalazi čak 17 pjesama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *