Loading...
NajaveNovosti

THE CULT VEČERAS U ZAGREBU

THE CULT VEČERAS U ZAGREBU

Legendarna će britanska rock petorka The Cult večeras održati koncert na zagrebačkoj Šalati. Kao predgrupe će nastupiti zagrebački Hard Time i sinjski M.O.R.T..

Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 19:00.
Prvi na scenu, u 19:35, stupa Hard Time, dok je početak nastupa grupe M.O.R.T. planiran za 20:20.

Za publiku će od 19:00 biti otvorena dva ulaza iz ulice ŠalataRadio101 Gate 1 i Radio101 Gate 2, a unutar koncertnog prostora moći će se smjestiti na parteru i na tribini. Kupljene ulaznice vrijede za jedan ulaz na stadion Šalata, unutar kojeg će biti smješteno nekoliko šankova i pult s merchandiseom bendova među kojima će biti i limitiran broj plakata specijalno dizajniranih za ovaj koncert.

Od 17:00 za promet će biti zatvorene ulice Šalata i Rubetićeva od križanja s Vončininom. Navedenim ulicama će moći prometovati samo vozila s dozvolom i stanari. Zbog mnoštva upita posjetitelja posebno se ističe da, osim akreditiranim medijima, neće biti dopušteno unošenje opreme za audio i video snimanje te prijenos (profi i poluprofi fotoaparati, kamere, tableti…) na prostor stadiona Šalata.

Nakon koncerta vas očekuje službeni afterparty u Boogaloou u režiji DJ-a Phantasme i Shultza. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *