Loading...
Novosti

THE CULT PORUČILI KILLING JOKEU: DOVEDITE SVOJU KUĆU U RED

The Cult su namjerno izbjegavali govoriti mnogo o nedavnoj situaciji sa Killing Joke-ovim frontmanom Jazom Colemanom. Ian Astbury rekao je da njegov bend daje vremena da Colemanov bend dovede svoju kuću u red.

Kontroverzna situacija dogodila se u srpnju nakon što se na KJ Facebooku pojavio ubrzo izbrisani post koji se odnosi na turneju sa The Cult i Mission u kojemu je pisalo: „Veliko mi je zadovoljstvo objaviti otkazivanje nadolazećih koncerata. Svirati s The Cult mi nikada nije dobro zvučalo. Očito nemaju integriteta (kao svoj grad navode LA).“

Bend se brzo distancirao od izjave i rekao da je Coleman nestao. Pojavio se nekoliko večeri kasnije tvrdeći da nije nestao nego je promovirao nove projekte razbjesnivši fanove koji su sumnjali da je sve trik za novinare.

KJ su izjavili da se nadaju da će popraviti odnose sa The Cult dok je Coleman inzistirao na tomu da je nemoguće da će pojaviti s njima na turneji u Velikoj Britaniji.

Sada je Astbury rekao za Music Nerd: „Odlučili smo da ćemo pokušati pustiti da se sve smiri prije nego kažemo što želimo reći. Očito, webmaster Killing Jokeovog websitea napisao je izjavu u njihovo ime. Bend se odmah ispriačao. Jaz nije ni bio u zemlji kada se sve događalo. Alil činjenica je, ljudi zauzimaju strane, nikoga nije briga za Jaza Colemana i nikoga nije briga za Iana Astburyja. Lako se uloviti u trivijalnost toga svega. Za sada ću vam reći da smo Killing Joke-u dali priliku da dovedu svoju kuću u red. Imam prijatelje koji su prijatelji sa Jazom pa sam smatrao da je ispravno ponuditi malo kulturne diplomacije“.

Britanska turneja, koja će početi 10. rujna, još uvijek reklamir KJ kao treći bend.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *