Loading...
Novosti

‘THE COMPLETE HISTORY OF BLACK SABBATH: WHAT EVIL LURKS’ KNJIGA IZLAZI U LISTOPADU

‘THE COMPLETE HISTORY OF BLACK SABBATH: WHAT EVIL LURKS’ KNJIGA IZLAZI U LISTOPADU

blacksabbathevillurksbook

BLACK SABBATH ove godine sviraju svoju posljednju turneju i čini se kako je to ujedno i posljednji put kako će bend biti aktivan u ovoj inkarnaciji. Tako da nema boljeg vremena za cjelovitu povijest legenarnog benda koja će biti dokumentirana u novoj knjizi „The Complete History Of Black Sabbath: What Evil Lurks“ glazbenog novinara i autora Joela McIvera koja će izaći 15. listopada za Race Point Publishing.

Osnovali su ga u Birminghamu u Velikoj Britaniji 1968. Gitarist Tony Iommy, basist Geezer Butler, bubnjar Bill Ward i pjevač Ozzy Osbourne, a autor Joel McIver istražuje povijest SABBATH-a od bendovih ranih godina kada su eksperimentiral s novim zvukovima i utrli put za cijeli novi glazbeni pravac, do Ozzyjevog otkaza 1979. nakon godina borme sa zlouporabom alkohola i droga. „The Complete History of Black Sabbath“ zadire duboko i u godine s Ronniem Jamesom Diom, bezbrojne promjene sastava benda nakon Diovog odlaska i Ozzyjev povratak u bend 90.-ih pa sve do posljednje turneje 2016.

„The Complete History Of Black Sabbath: What Evil Lurks“ donosi i uvodne riječi Robba Flynna iz MACHINE HEAD, ako i četiri stranice koje dokumentiraju put svakog člana benda do BLACK SABBATH i njihove različite strane, solo projekte i bendove. U knjizi je i gotovo 200 fotografija, uključujući i one s ovogodišnje turneje kao i potpuna diskografija. Knjiga je „must have“ za dugogodišnje i nove fanove legendarnog benda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *