Loading...
Najave

THE BOOK OF SOULS U GRADU NA MARJANU!

THE BOOK OF SOULS U GRADU NA MARJANU!
Iron-Maiden-Ed-Force-One
Ljetnu vrevu dalmatinskog kamenjara i prilično uljuljan zabavni program grada Splita svakako će razbiti jedan događaj. Iron Maiden – nekršteni sinovi heavy metala dolaze u grad na Marjanu! Šesnaesti studijski album britanskih heavy metalaca, naslovljen The Book Of Souls trenutno je u jeku velike svjetske turneje koja, zahvaljujući najvećoj hrvatskoj agenciji Los Angeles Agency, obuhvata i Hrvatsku. Da ne mora svaki uspješni koncert biti održan u Zagrebu potvrđuje i dobra prodaja karata splitskog koncerta! Koliko znamo – karata je ostalo svega par stotina koje će svakako “planuti” danas-sutra.
Svjetska turneja The Book Of Souls krenula je prvim koncertom 24. veljače u BB&T Centru u američkom gradu Sunriseu, a u svom nastavku obuhvatala je sjevernu i južnu Ameriku, Japan, Kinu, Novi Zeland, Australiju, Južnu Ameriku i 27. svibnja koncertom u Dortmnundu (Njemačka) otvorila europski dio svjetske turneje. Najbliži nastup hrvatskoj publici Maideni su imali na nedavnom trodnevnom festivalu Rock In Vienna u Beču gdje su nastupili pred oko 45.000 fanova.
Zasigurno jedna od najvećih atrakcija je i veliki Ed Force – službeni zrakoplov benda kojeg fanovi također imaju priliku vidjeti i prošetati se njime! Tko stoji za upravljačkim kormilom – ne treba mnogo nagađati, ali za one koji nisu upućeni pilot gigantskog Boeinga 747-400 je vokal Bruce Dickinson. Hoće li hrvatski fanovi imati priliku na trenutak zaviriti u unutrašnjost zrakoplova još nije poznato, ali nadat ćemo se i ovom užitku.
Po stručnim kritikama velikih svjetskih glazbenih časopisa i onloine portala radi se o, najvjerojatnije najboljem albumu iz kuće Maidenovih.
Ukoliko imalo držite do sebe i glazbenih kriterija u ova turobna vremena – pred vama je koncert koji se ne propušta!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *