Loading...
Novosti

THE BEAT FLEET DVA DANA U TVORNICI!

Nakon dva mjeseca kampanje konačno su došla dva najočekivanija klupska koncerta sezone. The Beat Fleet zatrest će Veliki pogon Tvornice kulture danas, u petak 21. i u subotu 22.  Prosinca na dva koncerta koja nikako neće biti ista.  Grupa je pripremila set liste u trajanju od minimalno dva sata, ali on će se razlikovati svaki dan s tim da će odsvirati i neke pjesme koje se dugo nisu našle na repertoaru.

Vrata Tvornice svaki dan će se otvoriti u 20:30, a koncerti će počinjati točno u 22 sata.

Ulaznice za današnji koncert rasprodane su u pretprodaji, ali na blagajni će biti dostupna manja količina od 50 komada rezervirana za publiku koja dolazi van Zagreba. Te ulaznice će se moći kupiti od 20:30, a cijena im je 100 kn.

Ulaznice za subotu prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 80 kn sve do subote u 18 sati. Nakon toga će se moći kupiti na blagajni Tvornice po 100 kn.

 

Nakon više od dva sata paklene svirke organizirani su Totalni Afteri u suradnji sa Totalni FM radiom koji će produžiti zabavu u dva pogona Tvornice do 4 ujutro. Ulaz na aftere naplaćivat će se 30 kn od trenutka kada počnu.

Kuriozitet prvog koncerta je i live prijenos na 2. Program Hrvatskog radija koji, dakako, počinje u 22 sata kada bend stupa na pozornicu.

Mada još ne otkrivaju definitivnu set listu sigurno je da će se na njoj naći favoriti iz sa svih albuma TBF-a. Publika sigurno može očekivati megahitove poput “Veseljka”, “Mater”, “Uvik kontra”, “Grad spava”, “Fantastična”, “Odjeb je lansiran”, “Genije”, “Guzice i sise”, “Alles gut”, “Malo san maka”, “Ye’n dva”, “Nostalgična” i, naravno, “Smak svita” koji i da se dogodi sigurno neće poremetiti sjajnu atmosferu u Tvornici kulture.

Prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Šubićeva 2
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Kino Europa Shop, Varšavska 3
Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Koncerte grupe TBF u Tvornici kulture organiziraLos Angelesagencija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *