Loading...
Novosti

THE 69 EYES – „UNIVERSAL MONSTERS“ OMOT ALBUMA, POPIS PJESAMA I PRVI MAKING OF VIDEO

THE 69 EYES – „UNIVERSAL MONSTERS“ OMOT ALBUMA, POPIS PJESAMA I PRVI MAKING OF VIDEO

the 69 eyes - universal monsters

Finski Goth N’Rolleri THE 69 EYES snimaju svoj novi album! Omot novog albuma, kao i video za prvi singl uradak je finskog fotografa i redatelja Villea Juurikkale koji je poznat i po radu s bendovima NIGHTWISH, AMORPHIS, HIM, APOCALYPTICA i MICHAEL MONROE.

Kao što naziv albuma „Universal Monsters“ govori, bend je portretiran u svijetlu filmskih čudovišta prikazujući ih kao klasična i bezvremenska stvorenja.

„Omoti su planirani i dizajnirani kao old-school CD omoti – sjećate se kad su knjižice bile uzbudljive kao i sam album?! Imati će zapravo pet različitih omota – svaki član benda može se koristiti kao čudovište.

Ville je doista uspio uloviti klasičnu filmsku vibru na snimanju bez nekog posebnog šminkanja ili photoshopa. THE 69 EYES su kozmička rock ‘n’ roll čudovišta – nije nas mnogo ostalo“, kaže THE 69 EYES vokalist Jyrki. „Pa, od pravih fanova želim da prime pravi CD u svoje ruke kako bi dobili potpuni tretman albuma jer planiramo iskustvo!“

“Universal Monsters” popis pjesama:
01. Dolce Vita
02. Jet Fighter Plane
03. Blackbird Pie
04. Lady Darkness
05. Stiv & Johnny
06. Never
07. Miss Pastis
08. Jerusalem
09. Shallow Graves
10. Rock ‘N’ Roll Junkie
11. Blue

Prvi making-of “Universal Monsters” teaser trailer odvodi fanove na snimanje s producentom Johnny Lee Michaelsom i bubnjarom Jussijem69 u noćno vrijeme u Helsinkiju. Uz pokoju pivu…

Pogledajte video ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=CWC0309-hiY

Prvi singl i video s albuma izaći će 15. siječnja 2016. Pjesma se zove „Jet Fighter Plane“, a video je režirao Ville Juurikkala.

Teaser pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=7RI82GhAiWw

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *