Loading...
Novosti

THE 69 EYES – JUSSI69 OTVARA BAR U HELSINKIJU

THE 69 EYES – JUSSI69 OTVARA BAR U HELSINKIJU

jussi69

Znan kao zvjezdani bubnjar Gothic Rock benda THE 69 EYES, Jussi69 je izgradio i svoje ime kao radijski voditelj. Njegova najnovija avantura je otvaranje bara.

„the RIFF“ (http://www.theriff.fi) će otvoriti vrata u centru Helsinkija u Iso Roba 3 u srijedu, 13. svibnja. Bar je dizajniran kako bi služio kao svježa i ugodna dnevna soba za populaciju koja voli rock. Glazbi i ozvučenju je posvećena posebna pažnja.

Partneri Jussija69 su Veikka Moilanen i Oskari Kovalainen, dva poznata lica sa helsinške bar scene.

Jussi69 je uzbuđen zbog otvorenja: „Prošao turneju po rock klubovima od Osake do Teksasa i nazad. Osjećam da razumijem što omogućava rad bara i uživam. Imati bar je moj dugogodišnji san i već ga neko vrijeme planiram sa svojim kolegama. Sada samo pronašli savršenu lokaciju u srcu Helsinkija. „the RIFF“ je cool i nije snobovski. Savršeno je mjesto za opuštanje u stiliziranom otvorenom dvorištu ili za partijanje do zore – ja bih napravio oboje! U „the RIFF“ čujete najbolje playliste u gradu i pijete vrhunska pića“.

Party otvorenja (uz pozivnicu) „the RIFF“-a će se održati 13. svibnja od 18:00 do 20:00 sati. Vrata se za javnost otvaraju u 20:00. Nakon otvorenja bar će biti otvoren svaki dan od podneva do 3:00 sata ujutro.

Prije nekoliko tjedana THE 69 EYES su objavili „The Best Of Helsinki Vampires“, potpunu best-of kolekciju koja obuhvaća četvrt stoljeća povijesti benda u 28 pjesama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *