Loading...
Novosti

TBF U TVORNICI KULTURE 21.12.2012.

Fantastična splitska šestorka, THE BEAT FLEET, spustiti će zastor na kalendarsku klupsku sezonu u Zagrebu velikim koncertom u Tvornici kulture u petak 21. prosinca.

Podmazana live mašina i band koji danas nema premca u broju svirki I potražnji na terenu, dolazi u Tvornicu kulture nakon gotovo tri I pol godine, što vjerno pokazuje koliko su od tada statusno narasli. Band koji je prije godinu dana bez problema rasprodao Veliku dvoranu Doma sportova i nakrcao u nju deset tisuća ljudi, obišao sve značajnije festivale u regiji, sa zadnje ploče skinuo dva ultimativna hita, “Mater” i “Veseljko”, te dosegao nove vrhunce u svojoj ionako iznimno bogatoj karijeri.

No ako je netko oduvijek pazio na svoje korijene i okruženje iz kojeg su došli, onda su to svakako TBF. Upravo zato band dolazi u Tvornicu na veliki klupski koncert i feštu uoči blagdanskog razdoblja, na svirku za koju će u prodaju biti pušteno svega 1.400 ulaznica. Svakako neće škoditi niti činjenica da se sve događa na 21. prosinca, navodni Smak svijeta, što je fina poveznica s jednim od najvećih hitova grupe. Dolazak TBF-a u jedan od najboljih klupskih koncertnih prostora u regiji nije ništa neobično. Veliki bendovi često ističu kako su im klubovi draži od koncertnih dvorana, mada svirka u klubu neizostavno povlači zasobom i rasprodan kapacitet, stoga se svim fanovima preporučuje da požure s kupovinom.

Ulaznice u prodaju kreću u utorak 23.10. po promotivnoj cijeni od 70 kn i ta cijena traje do 11. studenog.

Od ponedjeljka 12. studenog cijena će iznositi 80 kn, a ukoliko karata ostane na dan koncerta, cijena će im biti 100 kn.

Prodajna mjesta:
Tvornica culture, Šubićeva 2
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
DallasMusic Shop, Tkalčićeva 7
Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Koncert grupe TBF u Tvornici kulture organiziraLos Angeles agencija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *