Loading...
Novosti

TBF I KRCATA TVORNICA JAČI OD SMAKA SVIJETA!

Predviđani smak svijeta srećom se nije dogodio, ali su zato TBF-ovci odsvirali koncert kao da im život ovisi o tome. Pred krcatom Tvornicom u skoro dva i pol sata fenomenalne svirke pokazali su zbog čega su se njihovi koncerti najavili kao klupska poslastica sezone.

Fantastična prepuna dvorana nosila je bend kroz čak 25 pjesama skupljenih sa svih albuma. Od otvarajuće legendarne “Yen Dva” do završne “Nostalgične” tu se našlo mjesta za euforičnog “Veseljka”, kultnu “Malo san maka”, jam posvećen Dini Dvirniku u “Fantastičnoj” i zborska pjevanja sa kompletnom publikom u hitovima “Mater”, “Genije”, “Guzice i sise”, “Pozitivan stav” i mnogim drugima. Čak i oni koji su gledali TBF puno puta istaknuli su da je ovo bio jedan od njihovih najboljih koncerata u posljednjih nekoliko godina.  Važno je napomenuti i da je klima u klubu radila besprijekorno, pa uz uzavrelu atmosferu u dvorani ipak nije bilo vruće.

Danas, naravno, očekujemo još bolje izdanje TBF-a. Vremenski raspored je isti – vrata se otvaraju u20:30, a koncert počinje u22:00– ali popis pjesama definitivno nije. Već samo djelomičan pogled na set listu pokazuje da će se tu naći pjesme koje nisu dugo svirane u rasporedu koji bend vjerojatno prvi put izvodi u životu. Sigurno je da će I današnji koncert trajati skoro dva i pol sata.

Cijena ulaznica iznosi 80 kn na svim prodajnim mjestima tijekom dana, dok će na blagajni Tvornice od20:30trebati izdvojiti 100 kn za ulaz.

Prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Šubićeva 2
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
DallasMusic Shop, Tkalčićeva 7
Kino Europa Shop, Varšavska 3
Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Koncerte grupe TBF u Tvornici kulture organiziraLos Angelesagencija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *