Loading...
Novosti

TARJA TURUNEN PREDSTAVLJA SPOT ZA ”500 LETTERS”

Tarja-Vienna2013-02Nakon uspjeha Tarjinog aktualnog albuma ‘Colours In The Dark” (koji je u 12 zemalja rangiran na Top 10 ulaza) i spota za prvi singl ‘Victim of Ritual’ koji je odsegao nevjerojatan broj pogleda u manje od tri mjeseca, drugi singl ‘500 Letters’ slavi svoju premijeru 30. listopada 2013.

Snimljen u Tigre, pored Buenos Airesa u Argentini sa Florianom Kaltenbachom koji je režirao i spot za ‘Victim Of Ritual’, ‘500 Letters” je novi biljeg u Tarjinoj kolekciji spotova.

Po prvi puta u Tarjinoj povijesti, pjevačica je glavni lik u priči. Nema sunjme da je ‘500 Letters’ na mnogo načina Tarjina najosobnija pjesma ikaa. Sa vrlo osobnim pisanjem i osjetljivom temom nudi veliki emoctivni uvid u samu umjetnicu. Dotičući osjetljivu temu ”stalkers”, Tarja omogućuje fanovima bliži pogled u njezine misli. ‘500 Letters’ je otvorena za interpretaciju – tim ešto je mješavina stvarnosti i fikcije. Žestoka no vrlo melodična pjesma zapeti će vam u mislima nakon prvog slušanja sa svojom lovljivom melodijaom i nevjerojatnim vokalima. Unatoč njezinoj lovljivoj noti, bombastični zvuk je još uvijek pun tame i dramatične strukture i odvodi Tarjino pisanje još korak dalje.

Ova je atmosfera savršeno ulovljena u spotu.

Spot za ‘500 Letters’ dostupan  je diljem svijeta na earMUSIC službenom YouTube kanalu od četvrtka, 31. listopada u 17:00 sati.

‘500 Letters’ će 01. studenog biti dostpna kao download only single u svim digitalnim trgovinama. Kao ekskluzivni bonus materijal uz pjesmu dolazi i desetminutni akustični set ‘Rivers Of Lust / Minor Heaven / Montañas de Silencio / Sing For Me/ I Feel Immortal (Acoustic)’ snimljen u Teatero El Circulo u Rosariu u Argentini – originalno dijeo DVD i Blu-ray izdanja ”Act I”, a sada po prvi puta dostupno kao audio digital download.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *