Loading...
Novosti

TARJA OBJAVILA “UNDERNEATH” VIDEO S LUNA PARK RIDE DVD-A

TARJA OBJAVILA “UNDERNEATH” VIDEO S LUNA PARK RIDE DVD-A

tarjalunaparkride

Luna Park Ride, live DVD Tarje Turunen, biti će objavljen u raznim formatia u Sjevernoj Americi 23. Lipnja za earMusic. Ovo izdanje možete nabaviti kao audio ili video, uz preko 70 minuta bonus materijala. Live video za „Underneath“ možete pogledati u nastavku

Zamislite začaranu publiku ispred ogromnog stagea u Buenos Airesu. Tisuće fanova vrište za Tarju spremni snimite sve kamerama i mobitelima. Tarja izlazi nasmijana u crno-bijeloj kombinaciji i šou počinje.

Nastup je snimljen 27. ožujka 2011. tijekom What Lies Beneath turneje na stadionu Luna Park i biti će objavljen kao dvostruki CD, dvostruki LP, DVD, Blu-Ray i u digitalnom obliku.

Sadrži klasike poput “I Walk Alone” i „Until My Last Breath“, ali i neke raritete poput „Stargazers“ i miksa „Where Were You Last Night – Heaven Is A Place On Earth – Livin’ On A Prayer“, i sve to snimljeno s kamerama fanova uz zvuk visoke kvalitete.

Bonus materijal od 70 minuta sadrži snimke iz klubova i festivala u periodu 2010-2014 s mjesta poput Masters Of Rock u Češkoj, Summer Breeze festivala u Njemačkoj, nedavni nasutup u Ekaterinenburgu, Wacken Open Air i dr.

Popis pjesama:

 1. “Dark Star”
 2. “My Little Phoenix”
 3. “The Crying Moon”
 4. “I Walk Alone”
 5. “Falling Awake”
 6. “Signos” (Soda Stereo cover)
 7. “Little Lies”
 8. “Underneath”
 9. “Stargazers”
 10. “Ciaran’s Well”
 11. “In For A Kill”
 12. “Where Were You Last Night” – “Heaven Is A Place On Earth” – “Livin’ On A Prayer”
 13. “Die Alive”
 14. “Until My Last Breath”
 15.  “Wishmaster”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *