Loading...
NajaveNovosti

SZIGET 2014.: STIGLA SU PRVA IMENA!

sziget-logoSziget ekipa sretna je najaviti prva imena potvrđena za ovogodišnji ”otok slobode”.

Queens of the Stone Age, Calvin Harris, Placebo i mnogi drugi definitivno će biti na Obudai otoku u srcu Budimpešte ovog ljeta.

‘Otok slobode’ će se 2014. godine održati tjedan dana kansije nego je to uobičajeno. Karoly Gerendai, osnivač i glavni organizator Sziget Festivala kaže: ”Čini se kao dobra odluka to što smo pomaknuti Sziget na tjedan dana kasnije jer sada možemo najaviti bolja imena u usporedbi sa ovim razdobljem prošle godine. Da pojednostavimo, bolja je prilika da su bendovi na europskoj turneji u ovom dijelu mjeseca.”

Sziget Festival još je jednom uvršten u top 10 europskih festivala na Euopean Festival Awards. Kao uvijek, glazbeni line-up uključivati će izvođače iz raznih žanrova, kako manje zvijezde tako i super uzbudljive izvođače koji će nastupati na mnoštvu pozornica.

Prva imena i nadopune programa možete pratiti u Program sekciji na službenom festivalskom webu!

 

Day 0 (12. kolovoz) biti će odlični warm-up dan gdje će među mnogim izvođačima pozornicu razvaliti Queens of the Stone Age pa će oni koji imaju tjednu ulaznicu s kampiranjem uživati u nastupu kalifornijskog benda. Postoji mogućnost nadoplate za one koji imaju 5-dnevnu ulaznicu, a željeli bi iskusiti potpuni 7-dnevni doživljaj. Potpuni program warm-up dana biti će objavljen uskoro.

Još potvrda izvođača slijedi u nadolazećim tjednima!

Vidimo se u kolovozu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *