Loading...
NajaveNovosti

ŠTO VAS OČEKUJE NA FESTIVALU METALDAYS 2016?

ŠTO VAS OČEKUJE NA FESTIVALU METALDAYS 2016?

METALDAYS, jedinstvena kombinacija metal festivala i godišnjeg odmora koju svi jako dobro znamo i volimo, priprema se za svoje novo izdanje. Datumi koje trebate označiti na svojim kalendarima padaju od 24. do 30. srpnja 2016.

metaldays_2016_1

Ove će se godine na drugačiji način najavljivati bendovi. To vidimo i po tome da su neki najavljeni već na Metaldaysima 2015. Do kraja studenog će biti poznato 80% line-upa koji i sada izgleda izvrsno s bendovima: Einherjer, Varg, Septicflesh, Kreator, Insomnium, Krisiun i Serenity.
Ostalih 20% bendova bit će najavljeno nakon Uskrsa.

Ostale festivalske novosti uključuju:

FAMILY CAMP
Za sve vas koji volite doći na festival sa djecom i za vas koji volite malo manje bučan ambijent, festivalski tim predstavlja “Family camp” koji će biti odvojen od normalnog kampa, a s festivalom će ga povezivati organizirani shuttle prijevoz. Kamp će u ponudi imati i dnevno/noćnu brigu o djeci. Sve detaljne informacije bit će objavljene do kraja ove godine na www.metaldays.net.

ALL INCLUSIVE NADOPLATA
Po prvi puta ikad MetlaDays nudi “all inclusive” nadoplatu koja vam omogućava uštedu tijekom plaćnja depozita za smeće, troškova festivalske platne kartice, sefa, toplih tuševa i nekemijskih WC-a + još neke povlastice. Cijene i detalji bit će objavljeni do kraja ove godine.

ULAZNICE:
PRETPRODAJA: € 135 + 10% commission (VAT 9,5% incl.)
FAN PAKET (ticket + t-shirt): € 145 + 10% commission
(VAT 9,5% incl.)
Cijena vrijedi od 01.09. 2015 do 23.07.2016.

www.mhshop-online.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *