Loading...
Novosti

STEVEN TYLER JE ‘STVARNO ZABRINUT’ ZA JOEA PERRYJA

STEVEN TYLER JE ‘STVARNO ZABRINUT’ ZA JOEA PERRYJA

Aerosmith

Steven Tyler kaže kako je „stvarno zabrinut“ jer nije čuo još nikakve vijesti od svog kolege iz AEROSMITH-a Joea Perryja koji je kolabirao na bini i hospitaliziran u nedjelju tijekom koncerta s HOLLYWOOD VAMPIRES.

AEROSMITH pjevač rekao je za Billboardl..com kako je zvao gitarista kako bi provjerio kako je no bez odgovora. „To me pomalo počinje brinuti“, kaže Tyler.
„Znam kako se ništa ne događa, on se oporavlja, on je stvarno dobro, mučila ga je iscrpljenost. No znam svog brata. On je samo jedini drgui tip koji je strastven za svoju umjetnost kao što sam i ja. On uvijek od mene traži da odstviramo tri, četiri AEROSMITH koncerta za redom, a ja ne mogu. To bi otpuhalo moj glas. Ja znam kako upravljati svojom karijerom, svojim zdravljem, a Joe je strastven. Mislim da ne zna kako. Mislim da je dostupan i nekto ga je preopteretio. Sviraju osam ili devet koncerata za redom, ili pet. Mislim da su pomalo pregorili. Mislim kako bi trebali razmisliti o tome. Nisu više mladi, znaš?“

Tyler kaže kako je primarno zabrinut za zdravlje svog dugogodišnjeg prijatelja, a ne za budućnost AEROSMITH-a koji bi trebao krenuti na južnoameričku turneju 29. rujna.

„Baš me briga za bend. Želim da Joe živi“, rekao je Tyler. „Zbilja sam zabrinut trenutno jer ne dobivam nikave vijesti. Malo sam uznemiren i to me plaši. Ne znam je li to zbog iscrpljenosti i vrućine ili jer je previše radio ili jer se strastveno primio krivih stvari. Ne znam što je to, ali znam da nitko ne razgovara sa mnom. Mogu vam reći samo da je Joe moj brat i da ga puno volim.“

Točan uzrok Perryjeve bolesti nije objavljen iako nepotvrđeni izvještaji govore kako je 65-godišnji rocker preživio srčani udar.

HOLLYWOOD VAMPIRES su otkazali nastup u „The Late Show With Stephen Colbert“ u ponedjeljak navečer, no u utorak su (12. srpnja) svirali u Ketteringu u Ohiu. Kako Perry nije bio prisutan na koncertu u Fraze Pavilionu njegovi kolege iz benda – Alice Cooper, glumac Johnny Depp, ex-GUNS N’ ROSES bubnjar Matt Sorum i STONE TEMPLE PILOTS basist Robert DeLeo postavili su njegovu glazbenu opremu na točku gdje obično stoji na bini. Dodali su i gumbe s Perryjevim inicijalima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *