Loading...
Najave

STEVE VAI – NJEŽNA GRMLJAVINA U BEČU 23. LIPNJA!

STEVE VAI – NJEŽNA GRMLJAVINA U BEČU 23. LIPNJA!
Steve Vai

Jedan od najvećih živućih gitarskih virtuoza na planetu – maestro Steve Vai 23. lipnja stiže u bečki Simm City na poziv i organizaciju Barracudamusic.at agencije. Steve Vai, učenik čuvenog Joe Satrianija, po mnogima nadišao je samoga učitelja što ga čini jedinstvenim u svijetu solo gitare. Gracioznost, elegantnost, tehnika, a ponajprije strast – glavni su elementi Vaiovih nastupa koji su uglavnom rasprodani diljem svijeta.
Steve Vai svoju je profesionalnu karijeru započeo daleke 1980. godine postavši članom benda Franka Zappe, a 1984. započinje solo karijeru koja i danas grmi i sijeva.
U svojoj bogatoj karijeri Vai je snimio trinaest studijskih albuma, a najveći projekt svakako je bio G3 kojeg su pored Vaia sačinjavali Joe Satriani i Yngwie Malmsteen.
1990. godine Vai izbacuje svoj, po mnogim kritikama, najbolji album u karijeri Passion and Warfare na kojem se nalazi četranaest vrhunskih numera. Ove godine navršava se 25 godina od objavljivanja albuma Passion and Warfare koji je povod turneje pod nazivom Passion and Warfare 25th Anniversary Tour.
Steve Vai će cjelokupni album od “a” do “ž” izvesti uživo na nadolazećem koncertu u Beču.
Pripremite se za nježnu i strastvenu grmljavinu 23. lipnja u Simm Cityju!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *