Loading...
Izvještaji

ST GERMAIN – Zagreb, Tvornica kulture, 07.11.2015.

ST GERMAIN – Zagreb, Tvornica kulture, 07.11.2015.

U subotu, 07. studenog su pred punom (čitaj rasprodanom) Tvornicom kulture nastupili popularni St Germain, bend poznatog francuskog glazbenika Ludovic Navarre. Tvoritelj je on tako jedinstvenog elektronskog zvuka, Bluesa i jazz-a, te time St Germain predstvalja apsolutnu ikonu u tom glazbenom svijetu, a i šire.
INK_2005
Pred zagrebačkom publikom došao-li su predstaviti novi album pod jednostavnim nazivom St Germain, a da su popularni pokazatelj je i da su koncertne karte planule tako brzo kao kokice u kinu.
INK_2127
Pogled na binu dao je naslutiti da će nas tu večer dočekati nekakvo drugačije glazbeno iskustvo od onog uobičajenog na kojeg smo bili navikli. Album snimljen u suradnji sa malijskim glazbenicima, te tako i korišteni u stvaranju posebnog zvuka i klasični malijski instrumenti poput balafon-a, kora i n’goni savršeno su se ukomponirali sa električnim gitarama, klavijaturama, basom, saksofonom, klarinetom…
INK_2187
Dobro raspoloženi glazbenici su se tako popeli na stejđ, čak njih 9 i pružili nam skoro dva sata uživanja u onom što se može nazvati sinergijom zvuka u punoj snazi. Tako da očekujemo brz povratak ovog Navvarre-ovog projekta pod nazivom ST Germain.

>>>>>>>> GALERIJA FOTOGRAFIJA <<<<<<<

Izvještaj: Samir Cerić Kovačević
Foto: Venia-Mag

COPYRIGHT © Sve fotografije u galeriji su zaštićene autorskim pravima. Ne smiju se preuzimati bez dozvole Venia Maga-a ili autora. Fotografije se ne smiju izmjenjivati ninakoji način, kao niti uklanjati ili mijenjati žig sa znakom Venia Maga-a/autora. Ukoliko se otkrije njihovo neovlašteno korištenje, biti će poduzete pravne mjere protiv kršitelja autorskog prava. Molimo sve koji primijete navedene nedozvoljene aktivnosti da obavijeste uredništvo portala Venia Mag. Hvala.

COPYRIGHT © All photographs in this gallery are under the copyright law. They cannot be copied or reproduced without permission given by Venia Mag or the author. It is not allowed to alter the photographs in any way, or removing the watermark sign of Venia Mag/author. Legal action will be taken if discovered any non-permitted usage or photography manipulation. We kindly ask to inform us about such misusage by sending an e-mail to Venia Mag Editor-In-Chief. Thank you.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *