Loading...
Najave

SOULFLY U BEČU 21.02.2016.!

SOULFLY U BEČU 21. VELJAČE 2016.!

Soulfly 01

Maxa Cavalleru ne treba posebno predstavljati. Na sami spomen imena thrash fanovi prisjećaju se davnih devedestih dok je Sepultura harala svijetom i imala vojske vjernih fanova. Vremena se mijenjaju pa tako i bendovi. Neki na bolje, neki na gore. Za Maxa možemo reći da je u svakom slučaju na bolje. Soulfly smo gledali već u nekoliko navrata i možemo se samo nakloniti djelu svih članova benda. Energija, snaga, doslovno razbijanje bine… dio su svakog Soulfly nastupa.

Cavalera je bend je osnovan 1997. nakon odlaska iz Sepulture, a pored njega na gitari i vokalu bend čine još tri člana Marc Rizzo, Tony Campos i Zyon Cavalera.
Od osnutka benda do danas izdali su devet studijskih albuma, a posljednji album Savages objavljen je 2013. godine. Dakle, vrijeme je za novi album i turneju.

Koncert će se održati u bečkom klubu ((szene)) 21. veljače, a za zagrijavanje publike zaduženi su bendovi Incite i King Parrot.

Soulfly u Beč dolaze na poziv agencije Mind Over Matter koja austrijskoj publici u posljednje vrijeme isporučuje najzvučnija imena rocka i heavy metala.

https://www.youtube.com/watch?v=EeX9VI5XrMA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *