Loading...
Novosti

SOILWORK OBJAVILI LIVE VIDEO ZA PJESMU ‘BASTARD CHAIN’ SA DVD/BLU RAYA »LIVE IN THE HEART OF HELSINKI«

SOILWORK OBJAVILI LIVE VIDEO ZA PJESMU ‘BASTARD CHAIN’ SA DVD/BLU RAYA »LIVE IN THE HEART OF HELSINKI«

soilwork-liveintheheartofhelsinki

Švedski metal bend Soilwork izdali su novi video, ovaj put radi se o pjesmi ‘Bastard Chain’ snimljenoj uživo. Ista pjesma naći će se na dugo očekivanom prvom DVD/BluRayu »Live In The Heart Of Helsinki« koji će izaći 13. ožujka 2015.

Video:

Također možete vidjeti live izvedbu pjesme ‘This Momentary Bliss’ ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=3RsAF6r3gQw

Dečki iz Soliworka izdali su i DVD trailere koje možete pogledati na sljedećim linkovima:

Trailer #1: http://youtu.be/FcG4L0_Sqq4

Trailer #2: http://youtu.be/Wv7GwUDukq8

Trailer #3: http://youtu.be/o5aJIjnKH9o

Dvd je sniman tijekom specijalnog koncerta u Helsinkiju 21. ožujka 2014. godine u klubu Circus, na kojem su također gostovali Floor Jansen (NIGHTWISH, REVAMP) i Nathan J. Biggs (SONIC SYNDICATE).

Komentar  frontmena Björn “Speed​​” Strida : “Nije moglo biti bolje vrijeme nego sada. S 10 albuma i vrlo raznolikim izborom pjesama. Naša postava do sada je 50 % izvornih članova i 50 % svježe krvi , što je još više zanimljivije . Posebno jer su najnoviji članovi donijeli toliko toga za naš zvuk i potaknuli su nas na pisanje nove i uzbudljive glazbe uz novu energiju na pozornici. Sada je definitivno vrijeme da nas se vidi. Vjeruj mi.“

DVD je producirao Jouni Markkanen i režirao Ville Lipiäinen koji je također radio na nedavnom DVDu grupe Nightwish » Showtime , Storytime «. Kimmo Ahola, snimio je i miksao dvd na AMS Oy Ltd.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *