Loading...
Novosti

SNOPP DOGG I SUM 41 NA SZGET FESTIVALU

Program 20. izdanja Sziget festivala se upravo finalizira, a najnovije najave uključuju izvođače različitih stilova uz Snoop Dogg, Sum 41, Leftfield i SebastiAn.

Calvin Cordozar Broadus a.k.a. Snoop Dogg danas nosi titulu “king of gangsta rap” i kao prava ikona scene iza sebe nosi gotovo 20 milijuna prodanih albuma širom svijeta. Ovaj “The West Coast” rapper je jedan od najuspješnijih glazbenika SAD-a koji upravo najavljuje izlazak svojeg novog LP-a krajem godine pod nazivom Reincarnated.

Sum 41 Deryck Whibley-ja je apsolutni i neosporni odabir mlađih generacija punk obožavatelja. Deryck (također poznat i kao bivši suprug pop-punk princeze Avril Lavigne) je osnovao ovaj bend zajedno sa bubnjarom Steve Joczom 1996. u Ajax, Kanada, a danas spadaju u sam vrh izvođača svojeg žanra.

SebastiAn je francuski glazbenik, DJ i producent, uglavnom aktivan na sceni electro house-a. Osim što je prisutan na svim većim e-music festivalima i poznat po svojim famoznim remixevima, njegov rad dio je i nekoliko filmskih ostvarenja kao i video igrica. Njegov debitantski album “Total” je objavljen u svibnju prošle godine uz najbolje moguće kritike struke.

 

Leftfield je legendarna formacija Neil Barnesa i Paul Daleya, vjerojatno najpopularnija imena britanske party scene od 90-ih. Nakon svojih velikih e-music uspješnica, prestaju surađivati 2002. godine, da bi nedavno najavili svoj veliki comeback. Njihovi nastupi poslastica su kako za stare tako i za nove electronic music fanove.

Napomena: SebastiAn je samo jedno od imena najavljenog programa Meduza Nights pozornice A38. Ako si obožavatelj stare Meduza pozornice, vjerujemo da će te program A38 pozornice oduševiti.

A kao dodatak ovim najavama objavljujemo za sve e-music fanove nastup egipatskog trance dua Aly & Fila, britanskog DJa i producenta Lange uz Betsie Larkin na Arena pozornici.

Više informacija na : www.szigetfestival.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *