Loading...
Novosti

SLUŽBEO JE: PONOVNO OKUPLJENI GUNS N’ ROSES SVIRATI ĆE NA OVOGODIŠNJEM COACHELLA FESTIVALU

SLUŽBENO JE: PONOVNO OKUPLJENI GUNS N’ ROSES SVIRATI ĆE NA OVOGODIŠNJEM COACHELLA FESTIVALU

gunsnrosescoachellasolohorizontal

Mnogo je spekulacija bilo o ponovnom okupljanju GUNS N’ ROSES s Axl Roseom, gitaristom Slashom i basistom Duffom McKaganom, no sada je službeno potvrđeno kako će ova postava nastupiti na ovogodišnjem Coachella Music And Arts Festivalu. Festival će se održati dva vikenda, 15.-17. travnja i 22.-24. travnja u Empire Polo Club u Indiu i Kaliforniji.

GUNS N’ ROSES će na Coachelli odsvirati dva koncerta, 16. i 23. travnja.

gunsnrosesreunioncoachellaposter

McKagan i Slash su obojica podijelili istu najavu festivala, sa starim GUNS N’ ROSES logom na svojim Facebook stranicama.

Ulaznice kreću u prodaju us rijedu, 06. siječnja u 11:00 sati putem Coachella.com.

Prema Billboardu GUNS N’ ROSES trenutno pregovaraju za 25-dnevnu stadionsku turneju u Sjevernoj Americi sljedećeg ljeta i za iznos od 3 milijuna dolara po nastupu. Najskupklje ulaznice prodavati će se po cijeni od 250 do 275 dolara.

Rose, Slash i basist Duff McKagan potvrđeni su u postavi. No nije poznato hoće li im se pridružiti i originalni gitarist Izzy Stradlin ili bubnjar Steven Adler. Consequence Of Sound kaže kako su u igri i Adlerova originalna zamjena Matt Sorum dok se spominju i trenutni bubnjar Frank Ferrer i gitarist Richard Fortus.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *