Loading...
NajaveNovosti

SLOVENIJA DOBILA NOVI METAL FESTIVAL – WINTER DAYS OF METAL

SLOVENIJA DOBILA NOVI METAL FESTIVAL – WINTER DAYS OF METAL

Organizatori najvećeg slovenskog metal festivala – MetalDays – otvorili su novo poglavlje i pokrenuli novi festival – Winter Days of Metal.

winter_days_of_metal

U prekrasnoj Sloveniji u ljupkoj Bohinjskoj dolini, na dohvat ruke Triglava, najviše slovenske planine, u paru s mističnim jezerom Bohinj koje oduzima dah, rađa se novi festival.
Mirno selo Bohinjska Bistrica će u ožujku sljedeće godine ugostiti metalce iz cijelog svijeta.
Glavni dio programa će se odvijati u Dvorani “Danica” u Bohinjskoj Bistrici tako da ćete moći uživati u pravim zimskim praznicima u spoju s vašom omiljenom glazbom.
,
Skijalište resorta Vogel Ski našim gostima nudi skijanje na pravom snijegu, spektakularne panorame i izvrsno održavne skijaške staze tijekom zime. Sve one kojima je zimi draže vrijeme provoditi u relaksiranju u SPA centrima, pozivamo u Bohinj Aquapark gdje će naći bazene, jacuzzije, saune i sve ostalo što je potrebno za opuštanje.

Festival Winter Days of Metal se održava 54 km od ljubljanskog aerodroma; dostupan je i autom: autocestom A2 (E61 i E70, izlaz Radoviljica, Lesce), a put će vas provesti kroz gradić Bled uz mirnu polusatnu vožnju do modre rijeke Save Bohinjke.
Do Bohinjske Bistrice možete stići i vlakom (postaja Bohinjska Bistrica) i autobusom (postaja Bohinjska Bistrica).

Festival se održava od 20.-26. ožujka 2017.

Ulaznice kreću u prodaju 10. kolovoza ove godine.
Informacije o cijenama, smještaju, festivalskim paketima i prve najave bit će dostupn na službenoj stranici festivala od 10. kolovoza – www.winterdaysofmetal.com.

Dobro došli na zimske metal praznike!

Službeni FB event
Službena FB stranica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *