Loading...
Novosti

SLASH SE OSVRNUO NA GUNS N’ ROSES ALBUM „APPETITE FOR DESTRUCTION“ U INTERVJUU ZA FUSE TV

Video snimku Slasha kako govori za Fuse TV o 25. obljetnici Guns N’ Roses debi albuma „Appetite For Destruction“ možete vidjeti u nastavku. Slash otkriva i ”prljave” alternativne stihove za „Paradise City“ i govori kako je „Welcome To The Jungle“ spasila album.

„Appetite nije ono što bih nazvao svojim najdražim albumom“, priznao je Slash u nedavnom intervjuu za australsku radio postaju Triple M. „Nikada nisam o njemu razmišljao na taj način. To je dobar album, ali, za mene, to je još uvijek taj album koji smo snimili u vrijeme kada se događalo sve to sranje. Mislim, kada smo snimali, to je bilo ono što smo radili u to vrijeme i ja još uvijek na to gledam na taj način. Ne vidim ga kao veliki album kako ga vide drugi, preblizu sam mu.“

Album kojega je producirao Mike Clink (Megadeth, UFO), „Appetite For Destruction“ 23. rujna 2008. certificiran je od RIAA-e za američku prodaju koja je premašila 18 milijuna kopija. Album je diljem svijeta prodan u više od 30 milijuna kopija.

Originalni omot albuma baziran na slici Roberta Williamsa „Appetite For Destruction“ zamijenjen je legendarnim omotom sa križem i lubanja petorice članova benda nakon što je nekoliko distributera odbilo prodavati album. Novi omot dizajnirao je Billy White Jr. (originalno kao tetovažu) pa tako je Izzy Stradlin gornja lubanja, Steven Adler lijeva, Axl Rose centralna, Duff McKagan desna i Slash donja lubanja. Fotografije koje se nalaze u albumu snimio je Robert John.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *