Loading...
Novosti

SLASH: REGRUTIRATI MYLESA KENNEDYJA ZA ROCK HALL CEREMONIJU BILO JE U ‘ZADNJI TREN’

Guns N’ Roses primljeni su u Rock And Roll kuću slavnih ranije ovog mjeseca i kao što znamo Axl Rose se nije pojavio na prijemu. Tijekom konferencije za novinare u Italije tijekom koje je promovirao svoj nadolazeći samostalni album, ‘Apocalyptic Love’, bivši Guns N’Roses gitarist Slash upitan je o toj noći i svojim osjećajima o tome da Rose nije bio prisutan. Sve u svemu zadržao je svoj pozitivan odgovor.

”Posebice ne govorim o Axlu”, rekao je Slash. ”Ali biti u Rock And Roll kući slavnih ispalo je stvarno odlično iskustvo. Bila je to mješavina emocija… u mjesecima koji su vodili ka prijemu. To nije nužno bilo pozitivno, ali jednom kada sam kao odlučio: Ok, idem i Duff je odlučio da će ići, i Gilby i Steven i sve to. Zapravo biti tamo, biti uveden je bilo stvarno pozitivno i ugodno iskustvo.”

O tomu da je Myles Kennedy iz Alter Bridge i pjevač na Slashovom samostalnom album te večeri bio s GN’R, Slash je rekao da je bilo potpuno spontano. ”Regrutirali smo Mylesa Kennedyja za pjevanje u zadnjoj, zadnjoj minutei – tog jutra kad smo putovali. To ovaj put nije bila moja ideja, to je bila Duffova ideja.”.

Slashov nadolazeći album, ‘Apocalyptic Love’ izlazi 22. svibnja dok će najbliže Hrvatskoj Slash svirati u Milanu (Italija) na Gods Of Metal 2012 festivalu 23. lipnja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *