Loading...
NajaveNovosti

SLASH ‘NEMA POJMA’ O ČEMU SE RADI U GUNS N’ ROSES VIDEU ZA „NOVEMBER RAIN“

SLASH ‘NEMA POJMA’ O ČEMU SE RADI U GUNS N’ ROSES VIDEU ZA „NOVEMBER RAIN“

Slash @ God Of Metal 2012 - Italy, Milano - photo: Ivana SataicTijekom nedavnog razgovora za HuffPost Live o svom novom albumu „World On Fire“, legendarni gitarist Slash priznao je da nema pojma o čemu se radi u Guns N’ Roses videu iz 1992. za pjesmu „November Rain“.

„Znate što?! Da budem iskren, nemam pojma“, odgovorio je Slash kada su ga pitali o značenju videa. „Pa, to je bio koncept. Pjesma sama po sebi dosta samoobjašnjava, no video je složen. I sjećam se kad je Axl (Rose, Guns N’ Roses pjevač, op.a.) pisao pjesmu, psotalo je…. bilo je tako epski, kao film. I ja, koji nisam bio od snimanja videa, samo sam se pojavio za svoje scene. Napisao bi sam svoju scenu i (indicirao bih što želim raditi) odradio bi svoj dio. Nikada nisam obraćao pažnju na ostatak produkcije. Tako da na kraju dana zapravo nikada nisam znao… znao sam da je tamo negdje vjenčanje i da nisam bio u konceptu vjenčanja“.

„November Rain“ se pojavljuje na GUNS N’ ROSES albumu „Use Your Illusion I“.

Slash i Axl nisu razgovarali otkada je Slash otišao iz GUNS N’ ROSES prije 18 godina. Rose je 2009. u intervjuu za Billboard rekao: „Jasno je da će jedan od nas morati umrijeti prije ponovnog okupljanja i koliko god tužno, ružno i nesretno to netko vidio, to je tako“.

„World On Fire“ je izašao 16. rujna a uskoro SLASH feat. Myles Kennedy & The Conspirators stižu u Europu. Koncert najbliži Hrvatskoj je u Beču, Stadthalle, 19. studenog 2014.!
Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima te na www.eventim.hr.
Aranžmane koji uključuju ulaznicu i putovanje na koncert potražite na www.svikoncerti.eu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *