Loading...
Novosti

SLASH NA BROJU 1 ACTIVE ROCK LJESTVICE SA ‘YOU’RE A LIE’

Slash je sa Mylesom Kennedyjem i the Conspirators sletion na poziciju broj 1 active rock radio liste sa ‘You’re A Lie’, prvim singleom sa ‘Apocalyptic Love’.
Slashu nije nepoznato imati broj 1 pjesmu. Zapravo, imao ih je mnogo u vremenu sa Guns N’ Roses i aktualnije sa Velvet Revolver. Ovo zadnje dostignuće je posebno vrijedno zabilježiti za čovjeka sa šeširom jer nikada prije nije imao broj jedan u svojoj solo karijeri.

‘Apocalyptic Love’ ušao je na Billboard 200 ljestvicu kao broj 4 u tjednu izlaska što ga je učinilo najviše rangiranim rock album tog tjedna. Slash će sa Mylesom Kennedyjem i the Conspirators uskoro krenuti na sjevernoameričku turneju kako bi promovirao album, a prvi koncert odsvirati će 07. srpnja u Portlandu. Gitarist se trenutno nalazi u Europi i svira na turneji sa Ozzyjem Osoboruneom.

Izvan solo karijere Slash i članovi Velvet Revolvera još uvijek traže novog frontmana koji će zamijeniti Scotta Weilanda kao pjevača benda, unatoč pjevačevim tvrdnjama da je opet u bendu. Myles Kennedy ima u pripremi solo album, a sastati će se i sa članovima Alter Bridgea kako bi radili na njihovom novom albumu koji će uslijediti nakon rada na Creedovom novom albumu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *