Loading...
Novosti

SLASH KAŽE KAKO JE NESTVARNO ŠTO SU GUNS N’ ROSES OPET ZAJEDNO

SLASH KAŽE KAKO JE NESTVARNO ŠTO SU GUNS N’ ROSES OPET ZAJEDNO

axl and slash

Slash kaže kako se na stadionskoj turneji GUNS N’ ROSES svi odlično slažu, no priznaje kako mu je nestvarno što je ponovo okupljen bend na turneji nakon više od 20 godina.

„Not In This Lifetime“ turneja koja je započela 23. lipnja u Ford Field u Detroitu okuplja klasične članove Slasha, basista Duffa McKagana i Axl Rosea uz koje su i bubnjar Frank Ferrer, gitarist Richard Fortus, klavijaturist Dizzy Reed i druga klavijaturistica Melissa Reese.

U razgovoru s AEROSMITH bubnajrom Joeyjem Kramerom na WZLX gitarist je rekao (audio je dostupan u nastavku): „Svi su koncerti koje smo do sada odsvirali bili odlični. Sinoć je bio naša treći koncert na ovom dijelu turneje, a odsvirali smo sedam koncerata prije toga.“

Kad je Kramer upitao Slasha „ponašaju li se lijepo“ svi u bendu gitarist je odgovorio: „Svi su odlični. Ponašaju se lijepo, da. Svi se druže i svi odlično sviraju, a koncerti su odlično. Svi smo bili prilično sigurni kao se ovo nikada neće dogoditi tako da nam još uvijek razvaljuje pamet. Meni se čini tako nestvarnim, znaš. Ali svi se stvarno druže zajedno i mislim da su svi prešli dugi put i to je sve cool.“

Rose je upravo završio svoje nastupe kao vokalist AC/DC-ja na bendovoj europskoj festivalskoj turneji, a s njima će nastupiti i na najmanje deset sjevernoameričkih koncerata nakon što GUNS N’ ROSES završe sa stadionskim nastupima krajem kolovoza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *