Loading...
NajaveNovosti

SLASH – GUNS N’ ROSES REUNION BI MOGAO BITI ZABAVAN

SLASH – GUNS N’ ROSES REUNION BI MOGAO BITI ZABAVAN

slash-zagreb

Slash se, čini se, konačno zagrijao za ideju reuniona sa Axl Roseom nakon što je rekao „nikad ne reci nikad“ u live televizijskom intervjuu.

Gitarist se dugo distancirao od bilo kakvog razgovora o ponovnom okupljanju originalnih Guns N’ Roses – benda kojemu se pridružio 1985., a napustio ga 1996. nakon što im je pomogao da postanu jedan od najvećih bendova na svijetu.

Rekao je: „Moram biti pažljiv što kažem, mislim, ako bi svi željeli to napraviti i iz pravih razloga mislim da bi fanovi to voljeli. Mislim da bi moglo biti zabavno na nekoj točki pokušati i to napraviti. Nikad ne reci nikad.“

Dodao je: „Nema neprijateljstva. S vremenom nam je svima muka i umorni smo od crnog oblaka. Najveća stvar koja se dogodi kad se moraš razići manje je nego harmonična, izgradiš lošu energiju zbog distance. Loši osjećaji postanu pretjerani.“

Rose još uvijek predvodi GNR i jedini je preostali član iz klasične postave. Basist Duff McKagan pridružio se GNR na nekim koncertima prošle godine i kasnije rekao da ne bi odbacio potpuni povratak u bend.

U međuvremenu Slash je predstavio video za pjesmu „Beneath The Savage Sun“ sa albuma „World Of Fire“ koji je snimio sa Mylesom Kennedyjem And The Conspirators.

Pjesma je napisana kako bi se podigla svijest o ubijanju slonova,a video je opisan kao način zamišljanja situacije. Video je stvoren kako bi se pomoglo IFAW-u (International Fund For Animal Welfare). Pogledajte u nastavku.

Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators stižu u Zagreb, na Šalatu u petak 26. lipnja 2015. godine!

Ulaznice su u prodaji! Prva cijena ulaznica iznosi 170 kn i na snazi je do 17. svibnja. Od 18. svibnja cijena im se penje na 190 kn i ostaje do 25. lipnja. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 220 kn.

Službena prodajna mjesta:

Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Slasha u Zagreb dovodi LAA.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *