Loading...
NajaveNovosti

SLASH I MYLES KENNEDY IZVELI AKUSTIČNU VERZUJU ‘BENT TO FLY’ U TALK SHOWU ‘SKAVLAN’

SLASH I MYLES KENNEDY IZVELI AKUSTIČNU VERZUJU ‘BENT TO FLY’ U TALK SHOWU ‘SKAVLAN’

Slash feat. Myles Kennedy & The ConspiratorsSlash i Myles Kennedy izveli su akustičnu verziju pjesme „Bent To Fly“ u norveško-švedskom talk showu „Skavlan“ 07. studenog. Snimku nastupa pogledajte u nastavku.

„Bent To Fly“ stiže sa albuma „World On Fire“, trećeg kojeg je Slash objavio pod svojim imenom, a koji je prodan u oko 29 000 kopija u SAD-u u prvom tjednu po izlasku i smjestio se na broju 10 na Billboard 200 listi. CD je izašao 16. rujna za Slashov vlastiti label Dik Hayd, dok ga međunardno distribuira Road Runner Records (Europa, Bliski Istok, Afrika i Latinska Amerika).

„World On Fire“ je drugi studijski album sa Slashovim regularnim pratećim bendom, MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS, a slijedi nakon „Apocalyptic Love“ iz 2012., koji je prodan u oko 38 000 kopija u SAD- u prvom tjednu po objavljivanju te je zauzeo 4. mjesto na Billboard 200 listi.

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators stižu u Austriju, u Beč već sljedeći tjedan. U srijedu, 19. studenog 2014., Slash će nastupiti u Wiener Stadthalle. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima te na www.eventim.hr, dok ulaznice i prijevoz možete ugrabiti (jer ostalo je još samo nekoliko mjesta) na www.svikoncerti.eu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *