Loading...
Novosti

SIX FEET UNDER OBJAVILI DETALJE NOVOG IZDANJA

SIX FEET UNDER OBJAVILI DETALJE NOVOG IZDANJA

Six Feet Under se 24. veljače vraća s novim, dvanaestim po redu studijskim albumom nazvanim Torment koji je za još jednu razninu intenzivniji od svojih prethodnika. Torment je pun svih elemenata karakterističnih za ovaj bend, a ono što će vjerni fanovi primijetiti je agresivniji pristup i veća količina blastbeatova.

Kako biste mogli poslušati prvi singl “Sacrificial Kill“, posjetite: metalblade.com/sixfeetunder – gdje između ostalog možete naručiti i album u različitim formatima.

Tormentu su život udahnuli Chris Barnes i basist/gitarist Jeff Hughell noseći na ležima teret pisanja glazbe te bubnjarem Marcom Pitruzzellom. Kombinacija Barnoesova višegodišnjeg iskustva u death metalu te brzine i preciznosti Hughella i Pitruzzelle postavlja čvrste temelje za najkvalitetniji death.
Chris Barnes: “Imao sam sreće što sam tijekom karijere objavio puno odličnih albuma. I to samo zato što sam uza se imao talentirane suradnike i glazbenike. Naš novi album Torment je, po meni, jedan od takvih odličnih albuma. Jeff Hughell mi je dao vatreni materijal kako bih napisao eksplozivne stihove i vokalne dionice. Znam da ljudi često govore ‘ovo je moj najbolji album ikad’, ali ja to neću izjaviti jer svatko ima svog favorita, ali ono što mogu reći jest da sam uživao stvarajući novu glazbu te da osjećam kako smo ovim izdanjem savršeno izrazili sav dualitet naše glazbe.

Six Feet Under online:
www.facebook.com/sixfeetunder
twitter.com/sixfeetofficial

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *