Loading...
Novosti

SINU OZZYJA OSBOURNEA, JACKU, DIJAGNOSTICIRANA MULTIPLA SKLEROZA

Jack Osborne, sin heavy metal ikone Ozzyja Osbournea, objavio je da mu je dijagnosticirana multipla skleroza. Ova novost dolazi samo nekoliko tjedana nakon što su Jack i njegova zaručnica Lisa Stelly pozdravili dolazak na svijet svoje prve kćeri Pearl.
U intervjuu za časopis People Jack je opisao inicijalnu rekaciju na tešku vijest: „Bio sam ljut i frustriran i mislio sam: ‘Zašto sada? Imam obitelj i to bi trebala biti najvažnija stvar.“
Multipla skleroza je autoimuna bolest koja utječe na komunikaciju između mozga i leđne moždine i može izazvati velike poteškoće, ovisno o stupnju oboljenja. Može izazvati gubitak mišićne kontrole i ravnoteže, između ostalih simptoma.
Slomljeni Ozzy Osbourne rekao je za Hello! da ga je vijest o Jackovom stanju naljutila i zbunika: „Da se radi o meni mislili bi: ‘Ozzy ima reputaciju i dostiglo ga je’. Ali Jack je tako dobar momak“, rekao je pjevač Black Sabbatha.
Jackova majka, Sharon Osbourne, otkrila je za Hello! da je bila presječena krivnjom  dok je učila o Jackovoj bolesti: „Stalno sam mislila: ‘Što sam napravila krivo? Što sam jela ili pila dok sam bila trudna? Osjećam da je to nekako moja krivica.“
Obitelj se nada da će se Jack uspjeti boriti protiv multiple sklreoze uzimanjem terapije i sa promjenom načina života.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *