Loading...
NajaveNovosti

SHE LOVES PABLO 18. I 19. OŽUJKA 2016. U KSET-U

SHE LOVES PABLO 18. I 19. OŽUJKA 2016. U KSET-U

she loves pablo

Zagrebački groove rock band She Loves Pablo tri godine nakon posljednjeg hvaljenog albuma „Burn And Levitate“ nam sprema novo izdanje. Novi album naziva „Try Mandarin“ snima sve prisutniji Mark Mrakovičić u House of Pablo studiu, sadržati će 11 pjesama, izlazi početkom ožujka 2016. u digitalnom i CD izdanju, nešto kasnije će se pojaviti i na vinylu, a bit će najavljen sredinom veljace singlom „Next Of Kin“.

Povodom izlaska albuma i 10 godina benda, She Loves Pablo će 18. i 19. ožujka u KSET-u održati dva koncerta. Prvog dana, petak 18.3. održat će se promocija novog albuma „Try Mandarin“ gdje će dečki odsvirati kompletan album i neke stare hitove uz predgrupu koja će biti objavljena nešto kasnije, drugog dana u subotu 19.3. slavi se 10 godina benda, te će nas Pablovci povesti kroz 10 godina svog gazbenog postojanja uz neka iznenađenja i goste, a kao predgrupa drugog dana nastupit će nizozemski Obese. Ujedino ovi koncerti su prva dva nastupa EU turneje na kojoj će She Loves Pablo promovirati novi album.

Ulaznice za koncerte kreću u pretprodaju početkom sljedeće godine po cijenama: petak 30kn, subota 30kn, petak&subota 45kn, a moći se se kupiti u Dirty Old Shopu, tu u KSETu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *