Loading...
Novosti

SHAVO ODADJIAN IZ SYSTEM OF A DOWN: NIKAD SE NEĆEMO RASPASTI!

Fanovi su smatrali da se System of a Down raspao još od najave njihovog odmora u 2006., naposljetku do vraćanja kao benda krajem 2012. Basist Shavo Odadjian, u skorom intervjuu sa Boulevard Brutal, otišao je čak toliko daleko da uvjeri svoje fanove kako vjeruje da se bend nikad neće raspasti, dok je odgovarao na pitanje oko toga kako se System of a Down ponovno „sastao“:

„Pa, to nije bilo ponovno okupljanje. Nikad nismo rekli da smo se raspali, bili smo na odmoru. Nismo čak ništa ni trebali govoriti . ima mnogo bendova koji ne izadju album svake godine. Ima mnogo bendova koji uzmu tri, četiri ili pet godina tu i tamo, no ne kažu ‘odmor’, pa nitko to ni ne primijeti. Svi samo očekuju novi album. Pa, mi smo to samo spomenuli, rekli smo to, pa je izgledalo kao raspad, no to zaista nije bilo to. Jednostavno smo htjeli uraditi nešto drukčije za neko vrijeme i onda se vratiti i ponovno se družiti i biti prijatelji. I to je sve, zaista. Postoji mnogo pogrešnih informacija. Zato se umorim od ‘vratite se’ tweetova koje dobijem i poruka koje dobijem. Jer mi jesmo zajedno. Dosta više s tim. Jednostavno ne radimo sad na albumu – to je sve. To ne znači da smo se raspali. Samo zato što radimo druge albume s drugim ljudima ne znači da smo se raspali.

Bend smo od 1993. Ne vjerujem da ćemo se ikad raspasti. [smijeh] Šta god da se desi, uvijek ćemo biti zajedno. Možemo ništa ne čini s bendom u pet godina i onda se vratiti i svirati koncerte i možda napraviti album – tko zna? Možda napraviti deset albuma. Možda ići na turneju na pet godina. Ne znam. Samo kažem da smo dobri prijatelji koji su u bendu zajedno, i došli smo do tog nivoa da sad želimo radimo šta god nam padne na pamet. I nadam se da svako to razumije. No nikad se nećemo raspasti… Ja sam jedan od momaka u bendu koji ‘najviše hoće da ide na turneju’. zapravo, nas trojica [Shavo, gitarist Daron Malakian i bubnjar John Dolmayan] želimo više ići na turneju i činiti još mnogo toga više. [Ali] Serj [Tankian, vokal] ima dosta toga za učiniti sad, što je cool.“

System of a Down su sporadično na turneju od ljeta 2011, dok istovremeno nastavljaju sa svojim drugim kreativnim projektima. System su nedavno objavili svoju sjevernoameričku turneju sa Deftonesima tokom mjeseca kolovoza.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *