Loading...
Novosti

SHARON OSBOURNE POTVRDILA RAZLAZ S OZZYJEM: „PRONAŠLA SAM UNUTRAŠNJU SNAGU“

SHARON OSBOURNE POTVRDILA RAZLAZ S OZZYJEM: „PRONAŠLA SAM UNUTRAŠNJU SNAGU“

Ozzy-Sharon

Sharon Osbourne potvrdila je razlaz sa suprugom s kojim je bila u braku 33 godine, legendarnim rock pjevačem Ozzy Osobourneom, u svom gostovanju u CBS-ovoj emisliji The Talk u utorak, 10. svibnja.

63-godišnjakinja je potvrdila navode kako je izbacila Ozzyja iz kuće nakon što ju je navodno prevario, no dodala je kako se on sada vratio jer se ona odselila.

Upitana je li istina kako je izbacila Ozzyja iz kuće ili je to „izmišljeno“ Sharon je odgovorila: „Ne (nije glasina). Istina je!“ Na pitanje je li ova situacija privremena Sharon je rekla: „Ne, on se vratio, a ja sam odselila. Ozzy i ja razgovaramo, razgovarala sam sinoć s njim“, rekla je Sharon u „The Talk“. „Nisam s njim no razgovaram s njim. Dao mi je nevjerojatan život i dao mi je troje predivne djece i volim ga“, rekla je Sharon.

Sharon ima pozitivan pogled na svoju budućnost.

„Odlično sam“, rekla je. „Stvarno, stvarno jesam. Iskreno, iskreno ne mogu zahvaliti ljudima na podršci, svim ljudima kod kuće koji me podržavaju i šalju mi poruke ljubavi. Iskreno, iskreno sam obnovila energiju i pronašla tu unutrašnju snagu i razmišljam ‘dobro, ok, što je sljedeće? Mogu se nsoiti s tim“.

„Ne znam kamo idem, s kim idem i samo trebam vrijeme za sjesti i stvarno razmisliti o sebi i onome što doista želim u životu“, dodala je.

„Iskreno na ovoj točki danas nemam ideju što radim s ostatkom svog života. Samo trebam vrijeme za razmisliti o sebi i što želim u ostatku svog života. Ulazim u zadnje poglavlje svog života. Doista želim pažljivo razmisliti o tome kamo želim ići… jer imam 63 godine i ne mogu nastaviti ovako živjeti.“

Upitana misli li kako su ona i Ozzy prekinuli za dobro Sharon je rekla: „Iskreno ne znam. Na ovoj točki ne mogu na to odgovoriti jer ne znam što želim. Morala sam slijediti svoje srce, a zapravo ni ne znam što mi srce sada govori. Samo pokušavam sve procesuirati i učiniti to u miru.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *