Loading...
Novosti

SHARON OSBOURNE O OZZYJU: „MOGU LI MU OPET VJEROVATI? NE ZNAM.“

SHARON OSBOURNE O OZZYJU: „MOGU LI MU OPET VJEROVATI? NE ZNAM.“

Ozzy-Sharon

Sharon Osbourne, još uvijek supruga Ozzyja Osbournea reka je za The Sun kako još uvijek prolazi kroz teško razdoblje nakon njegove navodne afere s frizerkom.

„Mogu li mu ikada opet vjerovati? Ne znam.“, rekla je. „Sada preispitujem svaku izjavu – još više. Laži i intrige još bole. Ne želim ga povrijediti. Divim mu se i poštujem ga. I to je ono što očekujem za uzvrat: poštovanje. Nisam to dobila. Jako je bolno kad ne dobiješ to poštovanje i obzirnost od svog partnera. Redovno posjećujem terapeuta. Kad je moj suprug ovdje zajedno posjećujemo terapeuta za parove. Moj suprug i sam ide na terapiju. Tako da svi razgovaramo s ljudima. I vidim kako je to kad živiš sama.“

Sharon je navodno izbacila Ozzyja iz njihovog doma nakon što je otkrila dokaze o aferi – i moguće i drugima – u svibnju, iako se u međuvremenu on vratio, a ona se navodno odselila.

Sharon još nije odlučila hoće li zatražiti razvod braka ili će se opet ujediniti sa suprugom, čak ni to hoće li nastaviti voditi njegovu karijeru.

„Idealno, voljela bih kada bi se moj suprug nosio i radio na problemima koje sada ima“, rekla je Sharon za The sun. „I iskreno i otvoreno… kada bi se mogao vratiti nama s iskrenošću i poštovanjem za obitelj. To je ono što stvarno želim.“

Ozzy se vratio oproštajnoj turneji s BLACK SABBATH i objavio planove za nastup SABBATHA i SLIPKNOTA kao dvostrukog headlinera na Ozzfest Meets Knotfest u rujnu u San Bernardinu u Kaliforniji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *