SET ABOMINAE VAS POZIVA NA VALHALLU 17.1. U MOČVARU!

Valhalla - 17.01.2014. - flyerDo koncerta legendarnih ICED EARTH nas dijeli manje od dva tjedna, a sve vas koji nestrpljivo očekujete njihov zagrebački nastup u Pogonu Jedinstvo 25. ovog mjeseca, željno očekujemo na Heavy metal partyju VALHALLA!

Pitate se zašto?
Pogledajte ispod teksta u pozivnici koju su za vas pripremili dečki iz domaćeg Iced Earth tribute benda SET ABOMINAE.
 
 
SATNICA:
21:00-22:00 – Iced Earth-Plagues of Babylon – promocija albuma
22:00-22:30 – Gospić Grupa
22:45-00:00 – Dr. Evil
00:15-01:45 – Set Abominae (Iced Earth tribute band)
01:45-04:00 – heavy metal party by DJ Lawless & DJ Kneža
>nagradna igra oko ponoći (samo prvih 200 ljudi koji kupe ulaznicu za Valhallu sudjeluju u nagradnoj igri, čuvajte vaše brojeve koje ćete dobiti uz ulaznicu)

SET ABOMINAE (Iced Earth tribute band – Zagreb)
https://www.facebook.com/setabominaezagreb/

Nakon godinu dana zagrebačka sedmorka dolazi ponovno na Valhallu u Močvaru predstaviti najbolje pjesme od legendarnog američkog heavy metal benda – Iced Earth. Bend je pokrenut iz gušta, a kad se to na koncertima dovede u kombinaciju s publikom u kojoj su istinski fanovi benda, osjećaj je s obje strane uvijek poseban.Još jedna radosna vijest za sve fanove ovog benda – dolaze nam opet u Hrvatsku, u subotu 25.01.2014., u Zagreb (Pogon Jedinstvo). Ali prije toga, vidimo se u Močvari na našem jedinom i jedinstvenom Iced Earth tribute bendu – Set Abominae!

DR. EVIL (heavy metal – Ljubljana)
https://www.facebook.com/pages/DrEvil/507522892594030/

Nije prošlo puno vremena i iz pepela sastava Lene Kosti uskrsnuo je novi projekt s kojim se nastavlja tamo gdje su Lene Kosti stale!Kao predvodnik Lenih Kostiju, Milan je ostavio neizbrisivi trag u bandu. Njegov energični scenski nastup i divlji performans mnoge je obožavatelje dovodio u stanje delirija.

Doktorova glazbena prošlost je bogata. Svirao je i nastupao sa svjetski poznatim glazbenim imenima kao što su Accept, Primal Fear, Grave Digger, Tim Ripper Owens, Brainstorm, Blaze Bayley, Anti Nowhere League, Alestorm. Surađivao je s renomiranim glazbenicima kao što su Mat Sinner (Primal Feear) i Manni Schmidt (ex Grave Digger, Rage). Diskografska ostavština zaustavila se na 3 albuma snimljena s Lenim Kostima. Također, Milan je bio član prvog slovenskog speed metal banda, s kojim je također snimio jedan album.S nestrpljenjem možemo očekivati nove uratke koje će nam Dr. Evil ponuditi iz svoje mračne ordinacije.Nema povlačenja, nema predaje, Dr. Evil dolazi po vas!

GOSPIĆ GRUPA (speed rock – Zagreb)
https://www.facebook.com/gospicgrupa/

Četveročlani zagrebački speed rock bend idejno je začet početkom 2010. godine. Krajem iste godine kompletiraju postavu te na obradama Motörheada, Nashville Pussya i AC/DC-a kuju zvuk iz kojeg kasnije nastaje autorski repertoar sastavljen od (zasad) devet brzih rokenrol stvari. 2012. napokon kreću sa svirkama, a nešto kasnije s pripremama za studio u kojem spremaju prvi album.

FB event

Upad: 20 KN (od 21:00, na blagajni kluba)

Reci ti svojim frendovima da dođu pa se vidimo tamo 😉

!!!NAGRADNA IGRA!!!!! Pošaljite nam e-mail najkasnije do 16. siječnja 2014. u 12:00 na nagradnaigra@venia-mag.net s naznakom VALHALLA te nam odgovorite na pitanje: “Kako se zove novi bubnjar Iced Eartha?” i navedite svoje ime, prezime i broj telefona.
Sretnog dobitnika obavijestit ćemo e-mailom!

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

U skladu s propisima EU koristimo kolačiće (cookies). / We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok