Loading...
Novosti

SERJ TANKIAN OTVARA IZLOŽBU

Serjical_StrikeSerj Tankian je krenuo u nove umjetničke pohode. U petak 15. studenog će se u Hollywoodu u galeriji PROJECT otvoriti njegova interaktivna, audio-vizualna izložba pod nazivom “Disarming Time“. Bit će izložena 22 Tankianova djela – slike, kombinirana tehnika i skulpture u kombinaciji sa glazbenim komadom skladanim za svako djelo zasebno.
Osim izložbe, predstavit će se i njegova nova IOS/Android aplikacija “Eye for Sound“. Ona će posjetiteljima koji imaju slušalice i smartphone omogućiti skeniranje i raspoznavanje umjetnina te će ih isti tren povezati s njihovom skladbom i ostalim dodatnim sadržajem.
Dobio sam ideju u spoznaji da je glazba u današnje vrijeme postala prolazna i podcijenjena pa sam želio napraviti ekskluzivan doživljaj…nešto jedinstveno za svakog kako bi postao jedini čovjek koji je takvo nešto doživio. Ciljam na to da ljudi vide glazbu i samo srce umjetnosti. Koristeći modernu aplikaciju, uspjeli smo Kandinskyevu Sinesteziju dovesti na potpuno novu razinu,” komentira Tankian.
Izložba će biti otvorena do 21. studenog, a za više informacija o “Eye for Sound” aplikaciji kliknite ovdje ili je skinte na ovoj adresi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *