Loading...
Novosti

SEBASTIAN BACH – SLUŽBENI OPIS NADOLAZEĆE AUTOBIOGRAFIJE

SEBASTIAN BACH – SLUŽBENI OPIS NADOLAZEĆE AUTOBIOGRAFIJE

Sebastian-Bach

Harper Collins je najavio 19. siječanj 2016. kao datum izlaska „18 And Life On Skid Row“, autobiografije nekadašnjeg Skid Row pjeača Sebastiana Bacha.

„18 And Life On Skid Row“ govori o dječaku koji je proveo djetinjstvo seleći iz Freeporta na Bahamima u Kaliforniju te potom u Kanadu i koji je u dobi od osam godina otkrio dar koji će mu promijeniti život.

Kroz svoju karijeru Sebastian Bach prodao je više od 20 milijuna albuma kao pjevač Skid Rowa te kao solo umjetnik. Poznat je po hit singlovima „I Remember You“, „Youth Gone Wild“ i „18 & Life“ kao i albumima „Skid Row“ i „Slave To The Grind“ koji je postao prvi ikada hard rock album koji je debitirao na broju 1 Billboardovog top 200 i krasio naslovnicu časopisa Rolling Stone. Bach je tada otišo dalje postavši prva rock zvijezda na daskama Broadwaya glumeći u Jekyll & Hyde, Jesus Christ Superstar i The Rocky Horror Show. Pojavljivao se i u sedam sezona hit televizijske serije Gilmorice.

U svojim memoarima Bach se prisjeća jezivih razvratnih priča budući da je bio na turenajama sa Bon Jovi, Aerosmith, Mötley Crüe, Soundgarden, Pantera, Nine Inch Nails i Guns N’ Roses. Sa backstage fotografijama iz svoje osobne klekcije, „18 And Life On Skid Row“ je priča o slavi u mladosti i bendu koji se raspao na svom vrhuncu. To je priča o čovjeku koji je ostvario svoje najluđe snove, izgubio svoju obitelj i potom svoj dom. To je priča o ustrajnosti, vinu, ženama i pjesmi i čovjeku koji je stvorio svoj život na putu i uvijek bude. „18 And Life On Skid Row“ nije običan rock and roll memoar jer Sebastian Bach nije obična rock zvijezda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *