Loading...
Novosti

SEBASTIAN BACH GOVORI DA SE KOMENTARI ZA NJEGOVU AUTOBIOGRAFSKU KNJIGU NE ODNOSE NA „THE DIRT“ MÖTLEY CRÜE-A

Bivši frontmen Skid Rowa, Sebastian Bach, rekao je u nedavnom intervjuu za Billboard.com da je krenuo pisati memoare za koje pretpostavlja da bi učinili da se “prljavo čini čistim”.

Novinar Billboard.com-a, Gary Graff, shvatio je da Sebastianov komentar znači da će njegova autobiografija nadjačati Mötley Crüe-ovu“The Dirt: Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band”, za što Bach sada tvrdi da nije nikada bilo tako.

Na svom Facebooku Bach je napisao: “ Zašto mi novinari uvijek stavljaju riječi u usta? Čovjek bi mislio da već znam zašto.”

“Netko me jednom  upitao o mojoj knizi i moj je odgovor bio ovakav: ‘ Da želim, mogao bih učiniti da prljavština izgleda čisto. ‘  Sada sve što pročitam vezano za svoju knjigu govori kako “Sebastian  tvrdi da će nadići  Mötley Crüe-ovu ‘The Dirt’.  Jedina je stvar što ja to nikada nisam rekao. Još ni ne znam kakva će biti knjiga.”

“ Moja knjiga nema veze s Mötley Crüe. Ja volim Crüe i nisam dosad nikada upotrijebio ime Mötley Crüe-a dok sam govorio o svojoj knjizi, nego u ovoj objavi.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *